BIOFIL® Szárbontó Technológia: A mezőgazdaság legnagyobb aratása

Agro Napló
Tudta Ön? A növényi maradványok jelentős rost-, energia- és növényi tápanyagraktárakat jelentenek! A BIOFIL® Szárbontó Technológia a fentieket elérhetővé teszi, már a következő kultúra számára!

A BIOFIL® Szárbontó Technológiában alkalmazható mikrobiológiai készítmények:

  Biztosítja a hatékony és gyors szervesanyag-lebomlást! A lebomlás gyorsításával több tápanyaghoz férnek hozzá ­növényeink! ­Az ­esetleges kórokozók ­életterét,­ áttelelési lehetőségeit is csökkentjük! Hatékony nitrogénkötő­ baktériumtörzset ­is ­tartalmaz!
  Biztosítják ­a ­megfelelő ­tápanyagellátást! Fokozza­ a­ Szárbontó készítmény lebontást segítő képességét! Kombinációban­ történő­ alkalmazáskor­ a kórokozók elleni hatás is javul!
  Elsődleges ­funkciója ­a ­talajszerkezet ­javítása. Azokra ­a ­talajokra ­ajánljuk, ahol­ a talaj szerkezete ­az ­optimálistól ­eltérő (laza szerkezetű vagy porosodott talajok)! Alkalmazásával jelentősen­ javíthatjuk­ a talaj vízháztartását, ­a termesztett kultúrák aszálytűrését, a magágy minőségét! A Szárbontó készítménnyel kombinált alkalmazás segítségével tartósabb és ellenállóbb aggregátumstruktúrát hozhatunk létre!
  ­A készítmény­ biológiai­ úton­ szorítja­ ki­ a­ talajban­ terjedő­ kórokozókat a gyökérkörnyezetből! Kifejezetten­ ajánljuk­ alkalmazását,­ ha ­a ­learatott kultúra valamilyen gombával (pl. szklerotínia) fertőzött volt! A lebomló szerves anyagokon is korlátozza a kórokozók terjedését!

A BIOFIL® Szárbontó Technológia alkalmazása kifejezetten ajánlott monokultúrás vagy olyan termesztéstechnológiák esetében, amikor a vetésváltás szabályait nem tudjuk maradéktalanul betartani!

A BIOFIL® Szárbontó Technológia a fenti termékekből igény szerint testreszabható! Akciós csomagjainkról érdeklődjön szaktanácsadójánál!

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 48-54.
Telefon/fax: 06 (1) 7932-670
E-mail: info@terragro.hu | www.terragro.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!