Az AGCO és a DEUTZ új stratégiai partnerséget kötnek (x)

Agro Napló
Az AGCO és a DEUTZ új, hosszú távú stratégiai partnerségről állapodott meg. A partnerség mindkét vállalat és ügyfeleik számára megteremti az ellátás biztonságát, kiszámíthatóságát és megbízhatóságát.
Eric Hansotia, az AGCO elnök-vezérigazgatója, fotó: AGCO

A partnerség magában foglal egy szállítási megállapodást a Fendt traktorokban használt 6,1 literes és 4,1 literes motorokra vonatkozóan. A partnerség kiterjed a jövőbeli technológiák fejlesztésével kapcsolatos együttműködésre is. Ezen kívül az AGCO és a DEUTZ szorosabb együttműködés lehetőségét is megvizsgálja a 150 lóerő alatti motorok és motorra szerelt alkatrészek terén.

Eric Hansotia, az AGCO elnök-vezérigazgatója elmondta: "A korona-járvány és a globális áruforgalomra és a globális ellátási láncokra gyakorolt hatása megerősítette a beszállítókkal való szoros, együttműködő kapcsolatok fontosságát. A DEUTZ évek óta megbízható partnerünk, és örömmel várjuk, hogy tovább erősíthessük kapcsolatunkat."

Frank Hiller, a DEUTZ vezérigazgatója elmondta: "Nagyon örülünk az AGCO belénk vetett bizalmának. Az AGCO évtizedek óta az egyik legjobb ügyfelünk. Nagyon örülünk, hogy immár szerződéssel is biztosítjuk a hosszú távú közös jövőnket."

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. július 22. 16:26