Valódi különdíjat kapott a DryerDoctor Kft. a virtuális AGROmashEXPO 2021. kiállításon (x)

Agro Napló
Komplex DryerDoctor szolgáltatás a szemestermény-szárítás teljes technológiai folyamatára. Ez az új szolgáltatása az új cégnek, ezzel a fejlesztéssel pályázott a kiállítás „Hazai Termékfejlesztési Díj” pályázatán és vehette át a rangos elismerést.

A korábbi években az RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. keretein belül a szárítási folyamat optimalizálási csomagja már sikert aratott, azonban a szolgáltatás bővítése és a cégforma megváltoztatása egyaránt szükségszerűvé vált. Az elsőt a vevői igények hívták életre, míg a cégforma változtatást a fiatalítás, a generációváltásra való felkészülés indokolta. A tulajdonosok ugyanazok, sőt a cél sem változott. Célunk, hogy partnereink a következő évtizedekben is a legjobb döntésként értékeljék a közös munkát a DryerDoctor Kft. fiatal szakembereivel és saját hasznukra fordíthassák a cégben felhalmozott speciális tudást. Mondta Speiser Ferenc a DryerDoctor Kft. ügyvezető igazgatója.

A szárítózóna jellemzőinek digitális feltérképezése jelenti a kiindulópontot, azaz a diagnosztikai területet. A „gyógyítás” pedig az eközben felderített, eltéréseket okozó tényezők műszaki elhárítása, a DryerDoctor szolgáltatás keretében zajlik.

Az újdonság, hogy a közelmúltban bevezetett komplex DryerDoctor szolgáltatásban a szárítási folyamat optimalizálása mellett, a teljes technológiára kiterjesztettük a folyamatot. A mérési adatok értékelése során rengeteg kiaknázható tartalékot találtunk, ami a partnerek kiadásainak jelentős csökkenéséhez, vagy az üzem teljesítményének növekedéséhez járult hozzá. Gyakran találkozunk egymáshoz teljesítményben nem illeszkedő, energiapazarló, az összteljesítményre vonatkoztatva fékező hatású kiszolgáló gépekkel, ami a szárítóüzem hatékonyságát nagymértékben rontja. Mivel az elmúlt évek során a vízelvonási folyamat sikeres optimalizálásával a partnereink bizalmát elnyertük, az elért sikerek láttán logikus lépésnek tűnt részükről, hogy a teljes technológia diagnosztizálását és a precíziós, vagyis adatalapú illesztését is kérték.

A szárítási folyamat és a technológia teljes egészét komplexen vizsgálva, ezt a magas energiaigényű folyamatot optimalizálva érhetjük el a legjobb eredményt, a fenntarthatóság támogatásában.

VIDEÓ:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK

Baktériumkészítmények és az AÖP (x)

A baktérium alapú készítményeket két területen lehet felhasználni. Az egyik a tarló szármaradványainak lebontásának felgyorsítása vagy a talaj biológiai életének felpörgetése

KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!