2024. április 29. hétfő Péter

Változások az Axiál precíziós gazdálkodási csoportjánál (x)

Agro Napló
Az Axiál Kft. precíziós gazdálkodási csoportjának működése évtizedes múltra tekint vissza, ez alatt az idő alatt több változáson is keresztül ment, a következő pedig most időszerű, az átszervezés mindegyike a partneri igényeknek megfelelően a hatékonyság növelése érdekében történt – emlékeztet a cég közleménye.

Öt éve már a cég „GPS-es” munkatársai is hivatalosan a ma jól ismert precíziós gazdálkodási csoporthoz tartoznak a vállalatnál. A minél rugalmasabb és gyorsabb munkavégzésért a csoport létszáma évről-évre növekszik, tevékenységi köre pedig folyamatosan bővül. Ez az idei évben sincs másképp. a változásokról most tájékoztat minden érintettet az Axiál Kft.

A gyári helyspecifikus rendszerek támogatása ez év decemberétől a precíziós csoporthoz tartozik – ennek érdekében két, eddig is szervizszerelőként a cégnél dolgozó munkatársat helyeztek a csoportba. Bányai Zoltán, szekszárdi és Fehér András, szolnoki dolgozó 2021. január 1-től kerül át szervezetileg a kollektívához. Tudásukra, sok éves tapasztalatukra elsősorban a gyári rendszerek támogatásánál számítanak, de természetesen minden egyéb rendszerrel is foglalkoznak majd.

Szerviz oldalról a gyári rendszerek támogatása fokozatosan fog végbe menni, a területtel foglalkozó munkatársak törekednek rá, hogy minél több gyári rendszert érintő, precíziós gazdálkodással kapcsolatos feladatot átvegyenek. Első körben a üzembe helyezési  feladatokban fognak segíteni. A precíziós megoldásokkal kapcsolatos szervizelési, karbantartási munkákról – ahogyan azt már korábban megszokhatták – Hümpfner János ügyfélkapcsolati vezetővel kell továbbra is egyeztetni.

A gyári rendszerek nem üzembe helyezéssel kapcsolatos szervizelési feladatait az eddig megszokott módon mérnöki támogatás mellett a gyári rendszerek jól képzett szerelői látják el. A GPS-csoport szervizszerelői a gyári képzések, ismeretanyag elsajátítását követően folyamatosan fogják átvenni a szervizelési feladatokat – állítják az Axiálnál.

„Az értékesítési csapatban is változás történt” – írják a vállalati illetékesek. A múlt hónapban tragikus hirtelenséggel elhunyt Rákóczi Péter területi képviselő, aki az északkelet-magyarországi régióért felelt. Személyében kiváló szaktudású, mindig segítőkész embert vesztett el a szakma és a vállalat is.

Pozíciójának betöltésére Balogh Mátét kérték fel, aki a szervizüzletágnál dolgozott eddig, és szakmailag már korábban is érdeklődésének középpontjában álltak a helyspecifikus megoldások: jelenleg precíziós gazdálkodási szakmérnöki képzésen vesz részt, amit jövőre fog befejezni. A betanulási időszakot követően 2021. január 1-jétől veszi át területét – elsődlegesen nyíregyházi telephelyi központtal.

Az Axiál Kft. bízik benne, hogy a szervezetben bekövetkezett változások növelik a partnerei elégedettségét. De ugyanúgy mint eddig bármilyen észrevétellel, javaslattal, kérdéssel forduljanak a vállalat területileg illetékes munkatársaihoz – közli az összefoglaló.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!