Változások az Axiál precíziós gazdálkodási csoportjánál (x)

Agro Napló
Az Axiál Kft. precíziós gazdálkodási csoportjának működése évtizedes múltra tekint vissza, ez alatt az idő alatt több változáson is keresztül ment, a következő pedig most időszerű, az átszervezés mindegyike a partneri igényeknek megfelelően a hatékonyság növelése érdekében történt – emlékeztet a cég közleménye.

Öt éve már a cég „GPS-es” munkatársai is hivatalosan a ma jól ismert precíziós gazdálkodási csoporthoz tartoznak a vállalatnál. A minél rugalmasabb és gyorsabb munkavégzésért a csoport létszáma évről-évre növekszik, tevékenységi köre pedig folyamatosan bővül. Ez az idei évben sincs másképp. a változásokról most tájékoztat minden érintettet az Axiál Kft.

A gyári helyspecifikus rendszerek támogatása ez év decemberétől a precíziós csoporthoz tartozik – ennek érdekében két, eddig is szervizszerelőként a cégnél dolgozó munkatársat helyeztek a csoportba. Bányai Zoltán, szekszárdi és Fehér András, szolnoki dolgozó 2021. január 1-től kerül át szervezetileg a kollektívához. Tudásukra, sok éves tapasztalatukra elsősorban a gyári rendszerek támogatásánál számítanak, de természetesen minden egyéb rendszerrel is foglalkoznak majd.

Szerviz oldalról a gyári rendszerek támogatása fokozatosan fog végbe menni, a területtel foglalkozó munkatársak törekednek rá, hogy minél több gyári rendszert érintő, precíziós gazdálkodással kapcsolatos feladatot átvegyenek. Első körben a üzembe helyezési  feladatokban fognak segíteni. A precíziós megoldásokkal kapcsolatos szervizelési, karbantartási munkákról – ahogyan azt már korábban megszokhatták – Hümpfner János ügyfélkapcsolati vezetővel kell továbbra is egyeztetni.

A gyári rendszerek nem üzembe helyezéssel kapcsolatos szervizelési feladatait az eddig megszokott módon mérnöki támogatás mellett a gyári rendszerek jól képzett szerelői látják el. A GPS-csoport szervizszerelői a gyári képzések, ismeretanyag elsajátítását követően folyamatosan fogják átvenni a szervizelési feladatokat – állítják az Axiálnál.

„Az értékesítési csapatban is változás történt” – írják a vállalati illetékesek. A múlt hónapban tragikus hirtelenséggel elhunyt Rákóczi Péter területi képviselő, aki az északkelet-magyarországi régióért felelt. Személyében kiváló szaktudású, mindig segítőkész embert vesztett el a szakma és a vállalat is.

Pozíciójának betöltésére Balogh Mátét kérték fel, aki a szervizüzletágnál dolgozott eddig, és szakmailag már korábban is érdeklődésének középpontjában álltak a helyspecifikus megoldások: jelenleg precíziós gazdálkodási szakmérnöki képzésen vesz részt, amit jövőre fog befejezni. A betanulási időszakot követően 2021. január 1-jétől veszi át területét – elsődlegesen nyíregyházi telephelyi központtal.

Az Axiál Kft. bízik benne, hogy a szervezetben bekövetkezett változások növelik a partnerei elégedettségét. De ugyanúgy mint eddig bármilyen észrevétellel, javaslattal, kérdéssel forduljanak a vállalat területileg illetékes munkatársaihoz – közli az összefoglaló.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?