2024. február 22. csütörtök Gerzson

Szemestermény-szárítót építene? (x)

Agro Napló
Rendkívüli, ingyenes ajánlat június 1-ig!

A rendkívüli helyzetre reagálva átmenetileg betekintést engedünk kutatási eredményeinkbe azon gazdaságok számára, akik szemestermény-szárító beruházást terveznek.

Húsz különböző műszaki megoldású szárítóból vannak a folyamatra jellemző mérési adataink, több mint 15 000 darab érzékelő felügyeli a szárítás folyamatát 75 darab szárítóban. Optimális üzemviteli szintre emelt szárítót működtetnek már 45 gazdaságban a szakemberek, akik a Precíziós Szárítás Arany Plakett büszke tulajdonosai is egyben.

Szívesen megmutatjuk a kedves érdeklődőknek a már optimalizált szárítókat, a mérési adatainkat. Láthatják, hogy miként hevítik a különböző műszaki megoldású szárítók a kukoricát 100 °C-ra a szárítás folyamatában, ahol 50 °C maghőmérséklet a normális, miközben jelentősen több gázt használnak el.

Jobb előbb tájékozódni, mert ha végül a kész szárítóra Videokontroll szárító felügyeleti rendszert vásárol, ezek az adatok úgyis rendelkezésére fognak állni, csak akkor már…

Bővebb információ a www.termenyszaritas.hu honlapunkon, vagy jelentkezni lehet levélben a speiser.ferenc@termenyszaritas.hu címen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Green Miracle – a növények napteje

Green Miracle – a növények napteje

Földi létünk egyik alapfeltétele a napsugárzás. A földfelszínt elérő sugarak nem mindegyike szükséges életünk során, sőt kifejezetten károsak az élőlé...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!