Hatzenbichler sorközművelő kultivátor, az ideális választás

Agro Napló
A HATZENBICHLER nyugat-európai gépgyár tökéletes megoldást kínál szinte minden szántóföldi-, kertészeti-, vagy speciális kultúrához (kukorica, napraforgó, gabona, szója, dohány, tök, eper, cukorrépa, hagyma, burgonya stb.). Legfontosabb előnye az egyedülálló – alapfelszereltséghez tartozó – automata lengéskiegyenlítő mechanizmus.

Kiváló anyagminőség, évtizedek során átgondolt és jól megtervezett, egyedi konstrukcióval gyártott munkagépek. Az erős profilvázra rögzített művelő elemek (paralelogrammák) egyedileg csatlakoznak, így fokozatmentesen és pontosan beállítható a sorközök távolsága. A munkamélységet fokozatmentesen lehet változtatni a Farmflex kerékkel. Tökéletes a talajkövetés és a munkavégzés során mindig pontos a munkamélység. Elérhetők hátsó és front függesztési kivitelben is, valamint minden egyes hátra szerelt sorközművelő kultivá­tort előre is lehet szerelni megfelelő adapter hozzáillesztésével.

Az említett egyedülálló alapfelszereltség az automata lengéskiegyenlítés – harmadponttal összekapcsolva –, mely kiküszöböli a traktor pontatlan mozgását, valamint forduláskor ellentétes irányba történő kiegyenlítést tesz lehetővé, illetve íves vetések esetében sincs veszteség.

Minden egyes kultivátortípus számos különböző kapával szerelhető, de minden esetben edzett kemény kopóalkatrészekkel (rugós lúdtalpkapás, Vibro-kapás, csillagkerekes). Felszerelhetjük még munkagépünket gumiujjas csillagkerék elemekkel is, melyek a kapák mögött végeznek ápoló munkát, benyúlva a tövek közé.

Világszerte elismert és alkalmazott márka, több évtizedes gyártási tapasztalat, rendkívül széles termékpaletta (kultivátorok minden kultúrához, minden munkaszélességben), kiváló anyagminőség, innovatív megoldások. Egyszóval prémium munkagép, de kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mert a hazai gazdák megfizethető áron juthatnak hozzá és tehetik hatékonyabbá és gazdaságosabbá a termelést.

www.satogep.hu
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!