Erősen rajtolt az Agro-Békés az év legnagyobb kiállításán (x)

Agro Napló
A korábbi kétszereplős CASE IH képviselet 2017. január 1-től megváltozott, így Magyarországon az idei évtől az Agro-Békés Kft. a kizárólagos forgalmazó. A hivatalos bejelentést Harald Boitllehner, a CASE IH közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója és Grósz Gábor az Agro-Békés Kft. igazgatója tette meg az AGROmashEXPO – AgrárgépShow kiállítás második napján.
Harald Boitllehner és Grósz Gábor

Az Agro-Békés erősen hozzájárult a CASE IH pozíciójának növeléséhez, továbbá a néhány év alatt elért rohamos fejlődés együttesen szolgált alapul a menedzsment döntéséhez. A CASE IH, mely idén ünnepli 175 éves évfordulóját, eltökélten erősíti tovább magyarországi piaci pozícióját, és ebben tökéletes partner talált Grósz Gáborban, az Agro-Békés Kft. igazgatójában és csapatában. Az Agro-Békés Kft. már bizonyította, hogy megbízhatóan és sikeresen képviseli a CASE IH-t a magyar piacon 2013 óta, hiszen jelentősen növelte piacrészét a traktorok és kombájnok kapcsán is. Az Agro-Békés Kft. üzleti filozófiája és céljai 100%-ban megegyeznek a CASE IH következő évekre vonatkozó terveivel.

A magyarországi forgalmazó telephely bővítési programot, jelentős személyi állomány bővítést és a háttér szolgáltatások erősítését tervezi a jövő évben, tudtuk meg Grósz Gábortól. Így elsősorban a termelők élvezhetik majd az erős és magas színvonalú rendszer előnyeit, mely CASE IH márka magyarországi felemelkedését és sikeres növekedést is jelenti majd.

A 2017-es erős rajtjaként az Agro-Békés Kft. a teljes CASE IH termékkínálatot felvonultatta az év legrangosabb kiállításán, az AGROmashExpo – AgrárgépShown. “Több termékújdonságot és bevált technológiát is láthattak a kiállításon”, - jelentette ki Harald Boitllehner. Példának okán emelte ki a CASE IH Quadtrackot, vagy az első ízben bemutatott új Luxxum traktort, ami Nemzetközi Innovációs Különdíjban részesült kiállításon, de kitért az Optum 300 CVX-re is, ami az „Év traktora 2017” címmel büszkélkedik.

Az esemény vége jó alkalmat adott az Agro-Békés munkájának elismerésére. Harald Boitllehner „Az Év Kereskedője 2017” címet adományozta a békéscsabai központú, immáron kizárólagos CASE IH kereskedőnek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?