Országos Molnárnapok 2016 (x)

Agro Napló
Mosonmagyaróváron november 3-án rendezték meg a 2016. évi Országos Molnárnapok szakmai programot. A Magyar Élelmiszer- Tudományi – és Technológiai Egyesület szervezésében létrejött kétnapos esemény első napján előadások, kiállítások és baráti találkozók várták az érdeklődőket. A szakmai programon a CHH Műszaki KFT ügyvezetője, Horváth Zoltán előadást tartott a Gabonaosztályozási gépek és műveletek, a gombás szennyezettségű gabonákhoz címmel. Nagy érdeklődéssel hallgatták a jelenlévők: milyen korszerű műszaki megoldásokat kínál a CIMBRIA az élelmiszeripar, azon belül is a malmok számára.

A malomiparhoz kötődő aktív és a már nyugdíjba vonult szakemberek számára remek alkalom az évente megtartott Molnárnapok a tapasztalat cserére, az összetartozás erősítésére. A rendezvény szakmaisága abban is megmutatkozott, hogy az elméleti előadások mellett tanulmányutakon is részt vehettek az érdeklődők. Üzemlátogatás keretében megismerhették, hogy a GoodMills Magyarország Zrt csornai malmában hogyan folyik a termelés.

A rendezvényen az Élelmiszertechnológiai Fejlesztési Klasztert (ÉFK) mindkét már említett cég, a CHH Műszaki KFT és a GoodMills Magyarország Zrt is képviselte. A klaszter célkitűzéseiről bővebben ITT olvashat.

Életképek a 2016. évi Országos Molnárnapokról

Cím: H-9027 Győr, Körtefa u. 4.
Telefon/fax: (+36) 96/ 527-357
Mobil: (+36) 30 424 5271
E-mail: info@chh.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?