2024. április 29. hétfő Péter

EuroChem Agro Hungary Kft. néven folytatja tovább a Fertilia (x)

Agro Napló
A Fertilia Kft. stratégiai együttműködésre lépett a világ piacvezető műtrágyagyártójával, az EuroChem Vállalatcsoporttal. 2016. október 1-től kezdődően közös tevékenységüket EuroChem Agro Hungary Kft. néven folytatják.

Az EuroChem Agro Hungary Kft. továbbra is a Fertilia Kft-től az elmúlt 25 évben megszokott kiváló szolgáltatásokat nyújtja vevőinek és a Gramix NPK, Rizotec NPK, UMG MICRO, FertiSol, MASSulfix termékekkel fémjelzett széles körű termékskálát kínál. Kiegészítésképpen, az EuroChem Agro Hungary Kft kínálatában megtalálható lesz az EuroChem által gyártott és kiemelten hatékony műtrágyák széles skálája egyaránt. A termelők segítségére leszünk abban, hogy mindig a legmodernebb tápanyag utánpótlási megoldásokat biztosítsuk számukra.

Az EuroChem vezérigazgatója, Dmitry Strezhnev elmondta: “Magyarországon létesített leányvállalatunk révén a helyi termelők számára bővebb és könnyebben elérhető műtrágya termékkínálatot nyújthatunk, illetve agrártechnológiai megoldásainkkal termésátlagaik növeléséhez és termésminőségük javításához segíthetjük őket. Mindez ugyanakkor kelet-európai jelenlétünk további erősítésének alapjául is szolgál.”

Simon Péter, a Fertilia Kft. ügyvezetője és az EuroChem Agro Hungary Kft. operatív igazgatója hozzátette: “Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy vevőink részére továbbra is kiváló szolgáltatást nyújtsunk és kiemelkedő minőségű termékeket kínálhassunk. Kiegészítésképpen, immár az EuroChem széles termékskálájú és kiváló minőségű műtrágyáit is kínálatunkban ajánljuk. Büszkék vagyunk, hogy az EuroChem kelet-európai növekedésének részesei lehetünk.”

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!