2024. május 15. szerda Zsófia, Szonja

A Multione minirakodók Magyarországon! (x)

Agro Napló
A világ egyik vezető derékcsuklós mini-rakodó gyártójának magyarországi hivatalos képviseletét kezdte meg az idei évben az e-GépTár Kft. A Multione rakodói világszerte ismertek megbízhatóságukról és sokoldalúságukról. Legyen az állattenyésztés, növénytermesztés vagy egyéb munkálat a gazdaságban, a rakodók köszönhetően a több mint 170 féle munkaeszköznek, számos feladat elvégzésére alkalmasak.


A család legkisebb tagjai a 450 kg teherbírásukkal, kis méretükkel és fordulékonyságukkal kiválóan alkalmasak kisebb istállók takarítására, a gazdaság területének karbantartására és kisebb rakodási munkálatok elvégzésére.

Ahogy lépegetünk felfelé a kínálatban, úgy növekszik a gépek kihasználhatósága is, így a nagyobb típusok már alkalmasak bálarakásra, etetőkocsik pakolására, etetésre, nagyobb területek karbantartására és takarítására is.



A Multione legnagyobb tagja már 2,7 tonna maximális emelési kapacitással rendelkezik, amely elég a legtöbb munkálat elvégzésére.


Ezek a derékcsuklós minirakodók számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos rakodógépekhez viszonyítva. Köszönhetően a csuklós vázszerkezetnek, könnyen manőverezhetőek, a talajt nem gyűrik össze maguk alatt. A gépkezelő a gép első részén ül, így miden munkaműveletet pontosan lát maga előtt. A gépek kis tömege lehetővé teszi kisebb járműveken történő szállításukat.


Emelési kapacitásuk meglepően magas, hiszen egyes típusok a tömegüknél nagyobb terhet is képesek megemelni. Párosulva a nagy hidraulika teljesítménnyel és alacsony fogyasztással, igazi segítséget jelentenek a gazdaságokban. Meghajtásukról a kerekenkénti hidromotorok gondoskodnak, a szivattyúkat benzin vagy dízel motorok hajtják. Egyes típusok választhatóak 2 sebességgel vagy nagyobb tolóerővel, és a számos opció lehetőséget biztosít mindenki számára a feladat elvégzésére legmegfelelőbb típus kiválasztására.

Bővebb információért kérjük, keressen fel bennünket elérhetőségeinken.


Telefon: +36 30 662 7107

Telefon: +36 20 326 6587

Email: info@egeptar.hu

Web:  www.egeptar.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?