Bálázzon magas szinten!

Agro Napló
A McHale magas minőségű, hosszú élettartamú gépek gyártása mellett kötelezte el magát. Az ír cég elsősorban a körbálázás, illetve bálacsomagolás területére specializálódott, nagy hangsúlyt fektetve a kutatás-fejlesztésre.

A gazdálkodók, bérvállalkozók igényeit szem előtt tartva a McHale bálázó kínálatában egyaránt megtalálhatóak a változókamrás hevederes bálázók – V6 sorozat és a fixkamrás, tömörítőhengeres bálázók – F5000 sorozat.

A bálázók kialakításuktól és felszereltségüktől függően többnyire mindenféle termények bálázására alkalmasak, legyen az széna-szalma, szenázs vagy akár kukoricaszár. A gépek műszaki tartalmát tekintve a McHale bálázók alapfelszereltsége úgy van összeállítva, hogy azok hosszú évekig alkalmasak legyenek nagy tömörségű bálák készítésére, minimális karbantartásigényű üzemeltetés mellett. Ezeket szolgálják azok a részletek, mint például az automatikus olajzás, kenhető csapágyak, robusztus hajtásrendszer, melyek elengedhetetlenek a tökéletes működéshez. Fontos szempont a felhasználóbarát kezelés, ezért a gépek egyszerűen kezelhető, elektronikus vezérlőegységekkel vannak ellátva. Ezek a kezelőegységek a traktorkabinból történő kényelmes kezelést és számtalan beállítási lehetőséget nyújtanak a gépkezelők számára. Minden McHale bálázó alapfelszereltsége az úgynevezett DropFloor rendszer, amely az esetleges eldugulásokat – „bemackózásokat” – juttatja tovább a bálakamra részére, a továbbító rész alsó fenéklemezének lenyitásával. Ennek működtetése szintén egyszerűen és kényelmesen a traktorkabinból, hidraulikusan történik, gyorsan megszüntetve az eldugulást.

Az egyedi műszaki megoldások mellett mindenképpen egyedülálló a McHale bálázóknál az a tény, hogy a gépek Magyarországon készülnek. Murphy után jellemzően „ami elromolhat, az el is romlik” és ez legtöbbször kampányidőszakban, a gép használata közben történik, amikor a gépre a legnagyobb szükség van. Természetesen ilyenkor nem az az alkatrész megy tönkre, amire a kereskedő is fel van készülve, hanem az, ami a kereskedőnél éppen nincs raktáron, ezért az alkatrészt a gyárból vagy valamelyik logisztikai központból kell leszállítani. A McHale bálázóknál ez történetesen Szolnokon van, így a szükséges alkatrész rövid idő alatt elérhető. Mivel ilyenkor minden perc számít, így megengedhetetlen, hogy egy gép napokig vagy hetekig álljon egy-egy alkatrészre várva.

A hazai gyártómű bálázói mellett a McHale írországi gyárában készülnek a Fusion kombinált bálázó-csomagoló gépek, a különböző kivitelű bálacsomagolók, bálabontók és egyes bálamanipuláló adapterek, mint például bálamegfogók, bálaszeletelők. Ezeknek a gépeknek a forgalmazását szintén a szolnoki képviselet látja el.

Amennyiben további részletek is érdeklik a gépeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket a megadott elérhetőségek egyikén.


Nagyításhoz katt a képre
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tractor of the Year 2020

Tractor of the Year 2020

On the opening day of Agritechnica took place the awarding Ceremony for Tractor of the Year Awards 2020. The event is indeed the celebration of modern...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!