2024. május 25. szombat Orbán

Pap-Agro Kft. szervezésében gyárlátogatás a VogelNoot-nál (x)

Agro Napló
Az idén januárban is megszerveztük Partnereink részére két magyarországi helyszínen a VogelNoot gyárlátogatást.

Nagy érdeklődéssel, kíváncsisággal indultunk Mosonmagyaróvárra, ahol a teljes európai ekegyártást kiszolgáló gyárat nézhettük meg. Mégpedig a gyártás minden mozzanatát! A Pap-Agro Kft ügyvezetője, Pap Lajos és Területi képviselői Kiss Dávid, Túri Zoltán és Lázár Mihály köszöntötte Partnereiket. A gyár értékesítési igazgatója, Gazsi Zsolt ismertette a cég termékeinek palettáját. Előadás keretében a vendégek betekinthettek a gyár termékeinek részleteibe, kérdéseket tehettek fel.

Ezután következett a délelőtt legizgalmasabb látnivalója. A VogelNoot két területi képviselő kollégája, Barabás Zsolt és Pataki Sándor segítségével a gyár minden munkafolyamatát megtekinthettük. Itt gyártják az ekéket, de közelről láthattuk a vetőgépek, boronák összeszerelését is. Az udvaron kiállított permetezőt is részleteiben nézegettük. Tájékoztattak a gyártásról, kérdéseket tehettünk fel, nagyon látványos volt a bemutató. 

A hét másik napján a törökszentmiklósi gyárban tettünk látogatást. A résztvevők itt is szép számmal vettek részt. Szintén Gazsi Zsolt vezetésével előadást hallgathattunk a gyár termékpalettájáról. Ebben a gyárban gyártják a hengereket, lazítókat, kultivátorokat és a rövidtárcsákat. A sok érdeklődő minden kérdésére itt is a képviselő kollégák adtak tájékoztatást.

Mindkét helyszínen a tartalmas délelőtt után egy közös ebéddel láttuk vendégül Partnereinket. Itt is folytatódhatott a beszélgetés. Akár csak érdeklődés, de konkrét gépvásárlás is szóba került ezeken a napokon.

Nagyon köszönjük az érdeklődő részvételt, a sok kérdést, a kollégák munkáját!

A jól sikerült találkozók eredményeként, és azon Partnereink kedvéért, akik elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni, az Agromash Expo utáni napokban, február elején megismételjük a gyárlátogatást. A meghívó átadása után ekkor is várjuk majd visszaigazolásukat, részvételi szándékukról!Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?