Újfehértó pirosba borult - Massey Ferguson traktorberuházások

Agro Napló
Molnár János és Áncsán Mihály gazdaságaiba összesen 666 Massey Ferguson lóerő került átadásra. A két gazdálkodó 4 db traktort vásárolt az Agroker Holding Zrt.-től.  

 


 

 

 

A traktorok, amelyek a gazdaságokba kerültek, univerzális célt szolgálnak. Áncsán úr egy 180 LE-s MF 6490-es középnehéz traktorral végez bér- és saját munkát. Elmondása szerint a Dyna-6 fél-powershift 24/24-es hajtómû és a rendkívül takarékos hathengeres SISU dízelmotor miatt esett elsődlegesen a választása az MF-re.

A Molnár család gazdaságába egy 86 LE-s és egy 100 LE-s MF 5400-as sorozatú erőgép mellett egy 300 LE-s MF 8660-as is került. A legkisebb traktor bálázási valamint szálastakarmány-betakarítási munkákat végez, a középső erőgép univerzális célt szolgál. A gazdaság vezérgépét, az MF 8600-as traktort pedig talajmunkákra és silózásra használják.

A gépcsomag megvétele mellett nemcsak az MF-traktorok előnyei szóltak, hanem az AGROmashEXPO-n díjnyertes szerviz és alkatrészellátási rendszer kiváló mûködése is. A gazdálkodók hozzátették, hogy a kereskedő Agroker Holding Zrt. készséges és magas szintû mûszaki és szakmai hátteret nyújt a gépekhez.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?