A Kecskeméti Agroker Kft. speciális ajánlata a Sapard pályázathoz

Agro Napló
A Kecskeméti Agroker K,ft. speciális ajánlata a Sapard pályázatokhoz A 2003 augusztusban és szeptemberben megrendezésre került kiállításokon számos az olvasók számára már talán ismert és új termékünket mutattuk be, melyekrõl az alábbiakban részletesebben is tájékozódhatnak. Az újból meghirdetett Sapard pályázathoz egy speciális 10% önerõs finanszírozási lehetõséget és a lehetõ legjobb mûszaki specifikácíót kínáljuk ügyfeleinknek.

A kiállításon több Renault erőgéppel vettünk részt. Renault Celtis: John Deere 4530 cm3-es 4 hengeres turbó feltöltéses Power Tech 80 LE-s motor, mely már elektronikusan vezérelt, 20/20 sebesség fokozatú szinkronizált, irányváltóval 40 km/h-ás váltómûvel, rádióval, 412 kg pótsúllyal, 2 kihelyezett hidraulika csatlakozóval és természetesen légfékrendszerrel és légkondicionálóva1. Az ára pedig csak 7 900 000 Ft+Áfa.

Renault Ares család John Deere 6788 cm3-es 6 hengeres 90-194 LE tartományig teljes teljesítmény lépcsővel turbodízel Power Tech motor, 32/32 sebesség fokozatú quadraktív automataváltóval, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, mely 40 km/h fölötti végsebességû. Speciális torziós rugókkal rugózott kabin és légrugós ülés a nagyobb komfort érdekében, plusz pótülés, légkondicionáló, digitális mûszerfal, fedélzeti számítógép, drive-tronic automatika, rádió, pótsúlyok 2 kihelyezett hidraulika csatlakozó, légfékrendszer. Az árak specifikációtól függetlenül igen kedvezőek. Az elmúlt egy év több mint száz elégedett Ares tulajdonosának egyöntetû véleménye, hogy a kényelem megfizethető, mely mellett a megbízhatóság és a kitûnő szerviz háttér gazdaságos és tartős üzemeltetést tesz lehetővé számukra.

Renault Atles 936 RZ: KHD Deutz 7151 cm3-es 6 hengeres 250 LE-s közvetlen befecskendezéses változó turbófeltöltéses intercooleres motor, 18/8 sebesség fokozatú Full Powershift, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, mely 40 km/h végsebességû. Speciális torziós rugókkal rugózott kabin és légrugós ülés a nagyobb komfort érdekében, plusz pótülés, légkondicionáló, digitális mûszerfal, fedélzeti számítógép, drive-tronic automatika, rádió, 830 kg pótsúly, 3 kihelyezett hidraulika csatlakozó, légfékrendszer. Az ára specifikációtól függően 23 000 000+Áfától.

A Goldoni traktorok legkedveltebb típusai a Base 20 illetve Euro 30 RS típusokat rendkívül kedvező áron kínáljuk 1 750 000 illetve 2 458 000 Ft+Áfa áron a kisgazdaságoknak és az állattartóknak. A korszerûbb és mûszakilag lényegesen fejlettebb Idea 30 és 40 DT, mely 30 illetve 37 LE-s vízhûtéses motorral és 16116 sebesség fokozatú szinkronizált váltóval rendelkezik a profi kertészek és a kommunális feladatokat is ellátók optimális választása. Áraink kedvezőek 3375000+Áfa illetve 3 450 000+Áfa. Mindezek mellett természetesen a Star család, Lochman biztonsági kabinnal (új forma, prémium minőség) pótsúlyozással ára a készleterejéig 6 250 000+Áfa. A Base 20 traktor kivételével minden erőgépünkre rendelhető a kabin.

A Nobili cég termékkínálatából kiemelném a széria gépként forgalomba terült Geo 85-2000 T és a Geo 85-1000 T típusú axiál- ventillátoros növényvédő gépeket, melyek szivattyúja ventillátora és profilacél alvázának kivitele megegyezik a jól ismert és bevált Alfa családéval, de polietilén három tartályos tartályrendszere már a legmodernebb rendszerek közé tartozik. A nem csak esztétikus és modern gépeinkkel, az öreg és elavult képek leváltását céloztuk meg egy szolid árral, mely ellenállhatatlan az előre látó gazdák számára. Az ár és a mûszaki tartalom egy kivételesen jó párosítása az új Geo család.

A növényvédő gépek mellett bemutatjuk a Nobili által gyártott szár és nyesedékaszók közül a BNG-310-est, és a nagyüzemi szántóföldek szárzúzóját a VKM-610 P-t. A Nobili szár- és nyesedékzúzókról korábban már olvashattak, ezért most csak a VKM-610-et mutatjuk be röviden. A gép munkaszélessége 610 cm hidraulikus összecsuklással szállítási helyzetben nem szélesebb 243 cm-nél, kettős hajtásbemenettel rendelkezik, így akár frontkardánnal is hajtatható. A lengőkések kettős sorba vannak rendezve a nagyobb haladási sebesség és a jobb apríték érdekében. A hatalmas igénybevétel miatt a gépre felszereltek egy hajtómû olajhûtőt is és a közúton való biztonságos közlekedés érdekében teljes világítási szerelvényt is kapott. A nagy területteljesítmény mellett a gép teljesítmény felvétele viszonylag szerény 156 LE. Elsősorban nagygazdaságoknak és szolgáltatóknak ajánljuk ezt a modellt, de természetesen a kisebb felhasználóknak is van kínálatunk A legelterjedtebb keleti erőgépek kiváló munkagépe a BNG széria, melyet 20-150 ha birtoknagyságig szántóföldi kultúrák szárzúzására ajánlunk többféle munkaszélességgel 230-310 cm-ig támkerékkel, csúszótalppal, koptató betéttel, nyitható hátfallal, rendterítőkkel, és biztonsági védőkerettel. A BNU széria egy univerzális munkagép, melyet hasonló specifikációval, mint a BNG széria elsősorban ültetvények nyesedékzúzására ajánlunk, ahol 50-100 mm ágátmérőig. Helyszíni hitel és lízing ügyintézéssel állunk vevőink rendelkezésére, mellyel igyekszünk beruházásaikhoz a legkedvezőbb feltételeket biztosítani.

Speciális ajánlattal várjuk ügyfeleteket, melynek része a Sapard pályázat készítés és amennyiben igénylik segítségünkkel akár 10% önerővel is elindíthatják gépberuházásukat. Egy korrekt ajánlat, teljes körû ügyintézéssel maximálisan az Ön igényeihez igazítva. Hívjon segítünk!!

(x) Hernek

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Az időjárás miatt szűkös lett a tavalyi termés, ezért jóval magasabb a burgonya ára, és nem is várható jelentős csökkenés.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?