A Raiffeisen Agrárház Kft a mezõgazdaság szolgálatában

Agro Napló
A vállalat célja a hazai termelés inputanyagokkal való ellátása, a termelés integrálása, finanszírozása, illetve a gazdálkodók piacra jutásának megszervezése. A Raiffeisen Agrárház hisz abban, hogy Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásával a minõségi termelés és a piaci ismeretek igen nagymértékben felértékelõdtek.

A piacra jutáshoz elengedhetetlenül szükséges a gazdaságos termelés megvalósítása, a minőségi áru előállítása és az információ. Hiábavaló az egész évei vesződséges és rizikóval teli munka, ha a termény minősége nem kielégítő, vagy az értékesítés nehéz és várakozással teli.



A Raiffeisen Agrárház partnerei számára mindenben segítségére van, hogy céljaikat maradéktalanul megvalósíthassák, minőségi termékeket gazdaságosan állíthassanak elő, mivel a nemzetközi piacokon is jó feltételek mellett, gyorsan értékesítésre kerülnek.



A szántóföldi növénytermesztéshez szükséges kiváló minőségû anyagok teljes palettája áll a partnerek rendelkezésre. A gépüzletág az erő és betakarítógépek, valamint különféle talajmûvelő eszközökkel is szolgál. Közvetlen importőre a Massey Fergusonnak, a francia Tecnoma permetezőgépeknek, a német Horsch talajmûvelő gépeknek és a Kleine cukorrépa betakarító gépeknek. Hogy minden olajozottan mûködjön, ahhoz kiváló minőségû kenőanyagokat és gázolajat kínál a vállalat. A gyárban kiképzett szak-embergárda, már sok éves hazai tapasztalat, illetve kompetens szervízhálózattal és alkatrészellátással nagyban hozzájárultak vásárlóink és partnereink eredményességéhez.





Gabonaexportban a vállalat kiemelkedő helyet foglal el, amely részben annak is köszönhető, hogy az export piacok ismerik és elismerik a Raiffeisen Agrárház saját kalászos gabona fajtáit, amelyek kiváló biológiai potenciállal rendelkeznek - kukorica, napraforgó és repce - magas hozamot és kiváló minőséget biztosítanak.



Növényvédő szer és mûtrágya választék valamennyi aktuális problémát és a minőségi termelés minden igényét kielégítik - köszönhető a beszállítókkal való folyamatos és szoros együttmûködésnek. Felkészült szakembergárda a partnereit szaktanácsadással, piaci információval látja el és táblára adaptált technológiával segíti a termelést.



A Raiffeisen Agrárház a termelés integrálása keretében segíti a termelés finanszírozását is. Minden esetben a termelés céljainak és partnereinek érdekeinek megfelelő megoldást tud ajánlani. Akár egyedi (testreszabott) finanszírozási konstrukciók megoldásához is segítséget nyújt.



SAPARD PÁLYÁZATOK készítésében segítséget nyújtunk



Szakszerû pályázati tanácsadást és pályázatkészítést kínálunk - jelenleg a legkedvezőbb áron, valamint vállaljuk a hitelkérelmek összeállítását is.

Raiffeisen Agrárház Kft fióktelepei:



8000 Székesfehérvár, Takarodó u. 2. Tel: 22/ 534-401 Fax: 22/ 534-409

9141 Ikrény-Lesvár Tel: 96/ 741-054 Fax: 96/ 741-062

3000 Hatvan, Vadvirág út 4. Tel: 37/541-470, Fax: 37/541-471

7100 Szekszárd, Páskum u. 2. Tel: 74/ 418-811 Fax: 74/ 416-628





ŐSZI AKCIÓ - MEZŐGAZDASÁGI GÉPEKRE



Vásároljon kombájnt a jövő szezonra idei áron, kedvező finanszírozás mellett!



Massey Ferguson traktorok azonnali szállítással raktárról.*



Kompetens vevőszolgálat és azonnali garancia elbírálás!



Eredeti gyári alkatrészek, gyors kiszolgálás.





VÁLASSZA A NAGY TAPASZTALATOKKAL RENDELKEZŐ HÁTTERET !



*a készlet erejéig



Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A hónap takarónövénye: szudánifű

A hónap takarónövénye: szudánifű

A szudánifű (Sorghum sudanese) vékony szárú, dús levélzetű, jól bokrosodó, egyéves cirokféle. Zölden, silózva, szénaként és legelőként egyaránt haszno...

Adalékolás és fitotoxicitás

Adalékolás és fitotoxicitás

Sokszor apró dolgokon múlnak nagy eredmények, amelyek néha látszanak; a legtöbbször viszont nem! A gyomirtás két olyan szegmense kerül most terítékre,...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?