2024. május 5. vasárnap Györgyi

Hírmix Június

Agro Napló
- 110 és 140 LE-s
Massey Ferguson traktorok
ajándék mellsőhíd rugózással!- A Reinke név az öntözőberendezések szinonimája

110 és 140 LE-s
Massey Ferguson traktorok
ajándék mellsőhíd rugózással!

Minden újonnan rendelt MF 5611 (110 LE, Dyna-4, Dyna-6 hajtómű) és MF 7614 (140 LE, Dyna-4 hajtómű) a hónap akciójában grátisz frontrugózást kap. Az akció összevonható a jelenleg is futó finanszírozási kampánnyal – 4 részlet, 0% kamat, 25% kezdő befizetés. Így ténylegesen verhetetlen ajánlatot kínál az MF. Az MF 5611 a nagyon kedvelt száz lóerős kategóriában négyhengeres SISU motorral, míg a nagyobb MF 7614 száznegyven lóerővel és hathengeres SISU motorral van szerelve. Az egyedülálló finanszírozásért és az ajándék mellsőhíd rugózásért keresse még ma helyi Massey Ferguson kereskedőjét!

 

A Reinke név az öntözőberendezések szinonimája

Az 1968-as bemutatkozása óta a Reinke a legrégebbi és legnagyobb öntözőberendezéseket gyártó cég Amerikában és harmadik legnagyobb a világon. A Reinke öntözőberendezések jellemzője a könnyű súly, tartósság és hatékonyság.

Magyarországon a DM-KER Kft. adta át az első Reinke forgó öntözőberendezését a Makádi Mezőgazdasági Kft.-nek egy SAC (Swing Arm Corners) karos rendszerrel kiegészítve. A kinyíló kar segítségével akár 1,2 hektárral is növelhető a lefedettség.

Az újonnan átadott rendszer egy 345 méter sugarú kör mentén forog, teljes hossza eléri a 420 métert. Kevesebb mint tizennégy óra alatt teljesít egy teljes kört 100%-os teljesítményen. Ilyenkor 3 mm-es csapadékmennyiséget biztosít, 88 szórófejen keresztül, ami akár 39 mm-re is beállítható a körbeforgás sebességének csökkentésével. 

A vásárló több féle korrózió ellen védett cső közül választhat.
A gyártó 3 év garanciát vállal a galvanizált acélcsövekre, 6 évet az alumíniumcsövekre és 10 év garancia jár a rozsdamentes acélcsövek választása esetén.  Opcióként a berendezéshez elérhető egy GPS-jeladó, valamint egy talajnedvesség-figyelő egység is.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!