Az Innova-Agro Kft. és az Agrikon Solt Zrt. közös gépbemutatója

Agro Napló
Kiskunlacháza adott helyszínt a közelmúltban a két cég termékeinek és gyártmányainak közös bemutatására.
Az Innova-Agro Kft. célja, hogy hasznos és megbízható partnere legyen a szántóföldi, állattenyésztési, kertészeti, szőlészeti ágazatokban tevékenykedő gazdálkodónak. Már 10 városban mûködteti képviseletét, így biztosítva azt, hogy minden gazdálkodó számára 70 km-en belül elérhető legyen a gép-, alkatrész- és szerviz szolgáltatás.
A forgalmazott Kverneland, RAU, ACCORD, Vicon, Bobcat, GREGOIRE, STORTI, MaterMacc, FERABOLI, GALUCHO, HORSCH, DEUTZ FAHR termékek egyaránt a minőség garanciái.
Az idei év újdonsága a Neckermann Zrt.-vel együtt beindított Biodizel programjuk. A megújuló energiapiacon jelentős szerepet képviselő Neckermann Zrt. egy 250 000 t/év kapacitású gyárat épít Baján. Az üzemi termelés szervezését és a felvásárlást az Innova-Agro Kft. koordinálja. A partnerekkel 10 évre kötnek szerződést, ármegegyezéssel. Így kiszámíthatóságot biztosítanak, azaz integrációt vállalnak mûtrágya, vetőmag, alkatrész, kenőanyag értékesítésére és szaktanácsadásra, valamint terményfelügyeletet is biztosítanak. Pontos, gyors elszámolással garantálják a folyamatos üzemi beszállítást.
Az Agrikon Zrt. gyártmányismertetőjében hangsúlyozta, hogy céljuk a társaság által gyártott termékek megfelelőségének biztosítása az agrotechnika által támasztott követelmények szerint. A jövő útját a folyamatos fejlesztésben és a gyártmányválaszték szélesítésében látják.
A bemutatón szervestrágya-szórók, egy- és kéttengelyes pótkocsik, az AGROKOMB magágykészítő család gépei, tárcsák, vontatott és függesztett tárcsás boronák, szárzúzók, gyûrûs hengerek, kombinált mélylazítók és adapterek választékával találkozhatott az érdeklődő. A rendezvényt a Kunfarm Kft. területén megtartott gyakorlati bemutató zárta, ahol a DEUTZ-FAHR traktorok, HORSCH szántóföldi talajmunkagépek és vetőgépek, Bobcat rakodógépek, valamint az Agrikon Solt Zrt. által gyártott szervestrágya-szóró, szárzúzó és pótkocsi prezentálták a kínálatot.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?