2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A VOGEL-NOOT átveszi a Holder permetezõgép részlegét

Agro Napló
A talajmövelõ- és növényvédelem gépei kínálatának bõvülése érdekében a VOGEL-NOOT 2008. 11. 1-tõl átveszi a németországi Metzingenben székelõ Holder gépgyártó permetezõgép részlegét.




 

A tradicionális cég a szakmai stábbal együtt továbbra is Metzingenben fejleszti és gyártja a permetezőgépeket, míg az értékesítés a VOGEL-NOOT nemzetközi hálózatán keresztül történik. Ezzel az évtizedek óta bevezetett gyártmánnyal, amely mőszaki és technológiai színvonala a legjobbak közé tartozik, az osztrák gyártó közelebb került ahhoz a céljához, hogy teljes sort kínáljon a növényvédelem területén is.



Az így létrejött gyár VOGEL-NOOT Spray Solution néven folytatja a gyártást 2008 novemberétől Metzingenben 20 fővel és forgalmazza a termékeit.



Az egyre növekvő kereslet a VOGEL-NOOT termékek iránt lehetővé teszi a gyors növekedést az elkövetkező 3 évben és a további fejlesztéseket Metzingenben, ahol egy növényvédelmi fejlesztőközpont van kialakítás alatt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Az ezen a héten újranyíló pályázattal együtt a Vidékfejlesztési program (VP) öt kiírásában van még fejlesztési forrás az erdőgazdálkodók számára. A pr...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!