2024. május 21. kedd Konstantin

Nagy sikerû AgrárgépShow Etyeken

Agro Napló

A MEGFOSZ elnöksége a tagok érdekeit szem előtt tartva alternatívaként szervezte meg az etyeki kiállítást, amely rendezvény a hagyományos megoldásokhoz képest jóval kevesebb ráfordítással valósulhatott meg. A program szervezése rekordidő alatt zajlott, és a nem várt jelentős érdeklődés okozta apróbb hiányosságok is (megközelíthetőség, beléptetés, étkeztetés) segítik a szervezők jövőbeni mind jobb eredményû előkészítő munkáit.

A hatalmas érdeklődés övezte etyeki kiállítást 25 ezres látogatói szám jellemzi, és minden várakozást felülmúló megrendelések realizálódtak. Kiválóan debütált hát az Agrárshow, amely minden szempontból tökéletesen kielégíti a szakmai igényeket: a kiállítók számára kedvezőbb és rugalmasabb feltételeket, a látogatóknak pedig sokkal nagyobb termék- és szolgáltatás választékot biztosítva.

A MEGFOSZ egységes fellépésének köszönhetően megszervezett „konszenzusos” kiállítás a taglétszámuk megugrását is eredményezte. Jövő évi terveik része pedig egy olyan stratégia, amelyben akár szabadföldi bemutatók is szerepelnek majd. Elnökségük ebben számít a tagjaik véleményére is, amelyek összegzését követően közösen hoznák meg a döntéseiket. A szövetségük nyitott, várják tehát az új tagokat soraikba, hogy mind többen részesülhessenek az elérhető maximális kedvezményből.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06