Másodvetésû növények

Agro Napló
Dr.Radics László szerk.: Alternatív növények termesztése I. Könyvünk olyan eddig háttérbe szorított növények termesztését mutatja be, amelyek hozzájárulnak a sokszínû vetésforgó összeállításához, továbbá a biodiverzitás növeléséhez, a talaj tápanyagkészletének, valamint szerkezetének fenntartásához és javításához, az egészséges táplálkozás elõsegítéséhez. Az elsõ kötetben megismerkedhetnek a csicseriborsó, lóbab, tarka koronafürt, ricinus, mustár, tarlórépa, takarmánytök, mézontófû, csicsóka, kender, rostkender, tönköly, durum búza, nemesített amaránt, takarmánycirok, szemescirok, silócirok, szudánifû és seprûcirok fajtáival, agrotechnikájával és növényvédelmével. Ára: 1980,- Méret: A/5 336+8 színes oldal ISBN: 963356326
Szarvasmarha
Böő István: Önök kérdezték … Szarvasmarha A könyv fő jellemzői: gyakorlatias, egyszerû, gyors, rövid és jól használható információk közlése. A szerző a több mint 30 éves állatorvosi gyakorlata alatt leggyakrabban felmerült kérdéseket szedi sorrendbe, elsősorban állategészségügyi témákból válogatva.
Ára: 1680,- Mérete: B/5 Terjedelme: 182 oldal ISBN: 963356312-7
Takarmányozás
Dr. Tóth László. Szálastakarmányok betakarítása, tárolása és etetése A könyv a betakarítástól egészen a jászolig foglalkozik a gépi berendezésekkel. Külön fejezetben a betakarítás és a silózás gépeivel, a silózás során betartandó fontosabb feladatokkal, a toronysilókkal, de a fóliazsákos erjesztéssel és a szálas takarmányok csomagolásával, csomagológépeivel is. A jobb érthetőség céljából bőséges (81 db) ábraanyaggal rendelkezik.
Ára: 1550,- Mérete: B/5 Terjedelme: 56 oldal ISBN: 963-356-286-4
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Újabb betakarítási dimenzióba lépünk

Újabb betakarítási dimenzióba lépünk

„Nagyigmándon és környezetében gazdálkodunk. A családomban régóta élethivatás a mezőgazdasággal való együttélés” – tudtuk meg Szentirmay Károlytól.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2024.05.17. péntek

Az összefüggő felhő- és csapadékzóna északkelet felé halad, mögötte a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható és egy átmeneti szünetet követően délután záporok, zivatarok, néhol akár heves zivatarok is kialakulhatnak, de a Délnyugat-Dunántúlon ekkor már csak kis eséllyel lehet csapadék

KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?