2024. május 7. kedd Gizella

Elindult az Invest Kft. és a Hardi International közös együttműködése (x)

Agro Napló
Hannover, 2013. november 14. – Sajtótájékoztató keretén belül jelentette be az Invest Kft. és a Hardi a két cég együttműködését a hannoveri Agritechnica kiállításon. November 1-től a Hardi permetezőgépek magyarországi hivatalos forgalmazója az Invest Kft.

A Magyarországon 15 éve piacvezető Hardi permetezők forgalmazója a jövőben az Invest Kft. lesz. A minőségben és innovációban is úttörő permetezőgépek méltán népszerűek a magyar piacon, a Hardi termékek teljesítménye mellett a Hardi tulajdonosok számára az Invest Kft. magas színvonalú szervizszolgáltatása és alkatrészellátása lesz a hozzáadott érték.

„Jelentős mértékben növeltük az Invest Kft. személyzetének létszámát és képzettségi szintjét az elmúlt hónapokban. Eddig 52 fővel működött a cég, jelenleg 110 kollégával dolgozunk együtt, azért, hogy az Investnek bizalmat szavazott munkagép gyártók, mint a Hardi International magyarországi értékesítési és szerviz feladatait az Európában is megkövetelt és megszokott színvonalon láthassuk el” – mondta el Szaxon Róbert, az Invest Gépkereskedelmi Kft. ügyvezetője.

Ian Lind Saddon, a Hardi International export menedzsere bizakodóan és örömmel nyilatkozott az Investtel közös együttműködésről: „hiszünk abban, hogy az Invest Kft. lesz a Hardi megfelelő partnere Magyarországon, és a jövőben a Hardi permetezőgépek még nagyobb figyelmet kapnak Magyarországon.”


A Hardi standon kiállított termékek és termék újdonságok közül néhány jelentős fejlesztésre hívta fel a figyelmet a Hardi munkatársa.

  • A Hardi Saritor önjáró permetezőgép a Hardi legnagyobb permetezője, mely többéves fejlesztés után most debütál majd az amerikai, ázsiai és orosz piacon, Európában később jelenik majd meg.
  • 2014 tavaszán már Európában is bemutatásra kerül majd a Hardi Alpha Evo, a nálunk is népszerű Alpha önjáró sorozat új tagja. A Hardi Alpha Evo fontos ismérve, hogy továbbfejlesztett hidraulika rendszerrel rendelkezik, mely a folyadék áramlást kezeli, így teszi még hatékonyabbá teszi a permetezést.
  • A Hardi Navigator a magyar piacon legnépszerűbb, legnagyobb mennyiségben értékesített Hardi permetező, mely most már nagyobb gazdaságok igényeit is képes kiszolgálni 5000 illetve 6000 literes kapacitással.
  • A permetezők kezelését innovatív elektronikai rendszerrel tették még könnyebbé. A teljes irányítási rendszer és minden funkció egy ergonómikus, felhasználóbarát érintőképernyős kezelőmodullal érhető el, mely három méretben lesz hamarosan kapható. A kezelőmodulok már meglévő, korábban vásárolt gépekhez is kapcsolhatók, így egy alacsonyabb árfekvésű Hardi Ranger permetezőt is könnyebben kezelhetővé tehetünk egy kis méretű, kedvező árú érintőképernyő vásárlásával. 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
DLG strengthens its exhibition team

DLG strengthens its exhibition team

DLG strengthens its exhibition team (DLG). The DLG (German Agricultural Society) is strengthening its exhibition team with two appointments for 2020.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!