2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Mindig eljön az igazság pillanata! (x)

Agro Napló
Kedves Partnerünk! A kopott, sérült permetezőfúvókák használata a kezelések hatékonyságát nagymértékben csökkenheti, ez pedig szükségszerűen megmutatkozik anyagi veszteség formájában. Kalkulátorunk használatával megbizonyosodhat erről, szakértőink segítségével pedig tehet ez ellen!

A különböző kopásálloságú anyagokból készült permetező fúvókák meghatározott ideig képesek méretüknek megfelelő mennyiségű folyadék kijuttatására és egyenletes sugárképzésre. Egy 18 méteres kerettel rendelkező permetezőgépet feltételezve, az alábbiak szerint alakulnak a kopásra jellemző értékek hektárban kifejezve, a különböző anyagból készült fúvókákra vonatkozóan:

  • Műanyag: 1500 ha
  • Acél: 1800 ha
  • Kerámia: 6000 ha

Amennyiben a lepermetezett terület nagyságából ítélve kopottnak véli fúvókáit, a veszteség kalkulátor segítségével kiszámolhatja az esetlegesen Önt érő veszteségeket.

 Ha a számított értékekből arra következtet, hogy fúvókái kopottak, felhívjuk figyelmét a Csomagajánlatok menüpont alatt elérhető Permetezes.hu fúvókacsomagokra, amelyek megoldást jelentenek a főbb permetezési feladatok elvégzéséhez és a folyékony műtrágya kijuttatáshoz. További információért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

 

Cím:

Telefon:

E-mail:

Monorierdő,Barátság u. 16.

+36 29 419 690

info@permetezes.hu

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tűzelhalás ellen is permetezni kell

Tűzelhalás ellen is permetezni kell

Idén a megszokotthoz képest kissé korábban virágoznak az almatermésűek, amihez kellemes meleg, és most már többnyire csapadékos idő is társul. Ha ezek...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?