Invest Kft: Farmall traktorok a Case IH-tól – Sokoldalú és gazdaságos gépek 55-115 LE-ig (x)

Agro Napló
INVEST Gépkereskedelmi Kft. H-2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1.Tel: +36 30 566 0099Fax: +36 34 569 093

Az új Farmall U, Farmall A sorozat megjelenésével a Case IH történelmének egyik legnépszerűbb traktorai kerülnek újra fókuszba. 90 évvel az első Farmall traktorok megjelenése után, melyek világszerte nagy sikert arattak megbízhatóságuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően, a Case IH újra bevezette a legendás sorozatot.

 

Farmall U – A 100 lóerős mindenes

A Farmall U sorozat jelentős fejlesztésen esett át, már kezdetektől sokoldalú, általános traktornak tervezték. Az új külső mellett a Farmall U sorozat tagjai teljesen új 3.4 literes common rail motor kaptak, melyet szabályozott turbófeltöltővel, intercoolerrel és külső EGR rendszerrel is felszereltek. A vásárlók 95, 105 és 115 lóerős modellek közül választhatnak.

Annak érdekében, hogy a Farmall U EP megfeleljen a 4-es szintű kibocsátási szabályozásnak a Case IH kipufogógáz visszavezetést (EGR), dízeloxidációs katalizátort (DOC) és dízel részecskeszűrőt alkalmaz gépeinél.

A traktorok váltóját érdemes a tervezett használat szerint kiválasztani. Alapfelszereltségként 12x12 fokozattal terhelés alatt kapcsolható irányváltóval kapható a traktor, opcióban kérhető 24x24-es terhelés alatt kapcsolható irányváltó két sebességes powershift váltóval, mely nagyobb vezetési komfortot kínál. Emellett 20x20 fokozatú terhelés alatt kapcsolható irányváltót is kérhetünk mászófokozat funkcióval.

Újdonság: kényelmes mellső hárompont függesztés

A Farmall U traktorok első részét teljesen átdolgozták, és most először válik elérhetővé a mellső hárompont függesztés. A kormányzási pontosságot és az emelési teljesítményt is növelték, az első tengely terhelése pedig jelentősen csökkent, hiszen az emelési pont a lehető legközelebb került a hídhoz. Az elülső TLT opcióként kérhető.


  

Farmall A – Még sokoldalúbb, még fürgébb, még hatékonyabb

A Farmall A sorozat hat új modelljével, melyek a 65-113 lóerős kategória szereplői, a Case IH most még nagyobb rugalmasságot és szélesebb választékot kínál ebben a népszerű kategóriában.

A Farmall A sorozat modelljeinek lelke a három vagy négy hengeres turbófeltöltős FPT motor, mely a kipufogógáz visszavezetésnek köszönhetően megfelel a jelenlegi kibocsátási szabályoknak. A motor nagy teljesítményű és kompakt, magasabb fordulatszámon dolgozik, így kevesebb váltásra van szükség, és kisebb üzemanyag fogyasztással rendelkezik.

Széles kínálat áll rendelkezésre hajtóművekből, kérhető 12x4 fokozatú mechanikus váltó, 12x12-es szinkronizált váltó mechanikus irányváltóval és 12x12 fokozatú váltó terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, az utóbbi különösen ajánlott rakodási munka esetén.

 

Farmall A – Traktorba öntött kényelem

A vezető kényelme nagyon fontos szempont volt a Farmall A sorozat tervezése során, annak ellenére, hogy nehéz feladat, hiszen kis traktor révén kevés hely jut a vezetőnek. A tervezés jól sikerült, a vezető tágas kabinban ülhet, melybe könnyű a beszállás, a fontosabb kezelőszerveket pedig jobb oldalra helyezték, így kényelmesen elérhetőek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
New Investments at JOSKIN

New Investments at JOSKIN

Producing a reliable, quality equipment requires resources. At JOSKIN, we have a recipe for overcoming the recurring problems of staff shortages and l...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!