AXIÁL kertészeti gépkatalógus (x)

Agro Napló
Az AXIÁL Kft. gépkatalógussal készült a Kertészeti géptámogatásra. A mezőgazdasági termelőknek 2013. augusztus 15. és október 18. között, illetve forráskimerülésig van lehetőségük pályázni a VM 62/2013. rendelete alapján az akár 35%-os támogatásra.

A pályázatot az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból kertészeti gépek, technológiai berendezések beszerzésére írták ki, amelyben a támogatás mértékének a támogatási kérelem alapján jóváhagyott összes elszámolható kiadás 35%-át határozták meg. A vissza nem térítendő összegek a kertészeti ágazat technológiai színvonalának javítását kívánja szolgálni környezetbarát gépek beszerzésén keresztül.

A 24 milliárd forintos keretösszeg 33%-a fordítható kisértékű gépbeszerzésre, a támogatás igénybevételére jogosult mezőgazdasági termelőnek a műveletet 2014. december 31-ig kell megvalósítania és nem utolsósorban fontos megjegyezni, hogy a pályázat csak elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül nyújtható be.

Az AXIÁL Kft. online kertészeti gépkatalógusa segítséget nyújt Önnek eligazodni a támogatás keretében belül pályázható géptípusok között, amelyek az Irányító Hatóság által közzétett gépkatalógusban meghatározott kódok alapján azonosítható gépek beszerzésével egybevethetők.

Lapozzon bele gépkatalógusunkba, amelyet itt tekinthet meg: 


Keresse területileg illetékes gépértékesítő kollégáinkat vagy érdeklődjön központi telefonszámunkon! Tel.: 79/525-400

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Adóreformot sürgetnek a kertészek

Adóreformot sürgetnek a kertészek

Hagyományos évnyitó ágazati szakmai rendezvényét tartotta március 1-én a FruitVeb, amelyen az ágazat 2018. évi teljesítményének értékelése mellett a v...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?