Permetezés.hu: Istállóhűtés, párásítás (x)

Agro Napló
Kedves Partnerünk! Hírlevelünkben, ezúttal az állattartók figyelmét szeretnénk felhívni néhány olyan lehetőségre, amelyeket eredményesen használhatnak állattartó épületeik hűtésére és párásítására.

A nyári hónapokban jellemző tartósan 25°C feletti hőmérséklet, illetve az alacsony relatív páratartalom, negatív hatással lehet a különböző gazdasági állatok által előállított állati termékek minőségére és mennyiségére. Mindezek mellett természetesen figyelembe kell vennünk alapvető állatjóléti szempontokat is, amelyek betartásával megőrizhetjük állatállományaink egészségét, illetve nem utolsó sorban a nyári hónapokban is gazdaságosan termelhetünk.

A Permetezes.hu Kft. munkatársai több, mint egy évtized szakmai tapasztalatát felhasználva, készséggel állnak olyan gazdálkodók rendelkezésére, akik klimatizálni kívánják állattartó épületeiket. Fontos megjegyezni, hogy az általunk forgalmazott alkatrészekből összeállított berendezések különböznek a nagy nyomású klímaberendezésektől, ezek ugyanis olyan mértékű porlasztásra képesek, amely alkalmazása mellett az épület padozata és az alom nem nedvesedik. Ebből következően tehát rendszereinket olyan állattartó épületekbe ajánljuk, ahol nem okoz gondot az állatok és az alomanyag nedvesedése.


                                     

                                   Szórófej                                TKP fúvóka                                  TR fúvóka

 

Az állattartó épületek szerkezetének, illetve a vízvételi lehetőségek különbözőségei miatt, a párásító rendszer alkatrészeinek kiválasztásához és a rendszer tervezéséhez egyeztessen kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken:

Cím:

Telefon:

E-mail:

2213 Monorierdő, Barátság u. 16.

+36 29 419 690

info@permetezes.hu

 

 



           

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!