Agrolánc Hírlevél (x)

Agro Napló

 

GÉPTÁMOGATÁS

 


 

Újra igényelhetnek géptámogatást a gazdálkodók. A támogatási igényeket június 15. és július 15. között nyújthatják be. A feltételek a korábbi, mintegy másfél évvel ezelőtt lebonyolított hasonló projekt kiírásainak felelnek meg.

Az Agrolánc Kft. professzionális, multifunkcionális mezőgazdasági gépei és munkaeszközei közül összeállítjuk az Önnek leginkább megfelelő gépkonstrukciót. Pályázati anyagát elkészítjük!



Kérje részletes tájékoztatónkat! Tovább >>>







ANTONIO CARRARO - Új ERGIT 100-as sorozat

 


 





Megújult külső design, ívelt vonalvezetés, a műszerekhez való egyszerű hozzáférés, rezgésmentes fülke, csöndes motor és sok más megújult elem teszi az Ergit 100-as sorozatú traktorokat felhasználóbaráttá, biztonságossá, hosszú élettartamúvá. Az Antonio Carraro cég Kutatás és Fejlsztés terültén dolgozó munkatársai fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy az Ön munkáját hatékonyabbá, kényelmesebbé, erdeményessebé tegyék!



Tovább >>>













AGROLÁNC ROAD SHOW

 


 





Az idei esztendőben is megtartottuk a gépbemutató Road Show-kat. Tél végén mezőgazdasági, gyakorlati gépbemutatókat tartottunk országszerte, tavasszal kommunális gépeinket tekinthették meg meghívott partnereink működés közben.

A bemutatón készült képeket tekintse meg a Képgaléria menüpontban. A bemutatókon készült interjúkat és a bajai TV Híradó által készített tudósítást a Hírek menüpontban olvashatja el, illetve töltheti le.



Tovább >>>







ÚJ MUNKAESZKÖZZEL BŐVÜLT A SIÓFOK-KILITI REPÜLŐTÉR GÉPÁLLOMÁNYA

 


 





A több hektáros, füves terület nyírására az Agrolánc Kft. nyújtott megoldást Caroni MULTICUT fűnyíróasztalával. A MULTICUT rendszer 3 különálló asztal kapcsolásával oldja meg, hogy a nagy munkaszélesség ellenére is megmaradjon a pontos talajkövetés, a gyors munkavégzés, a fű minőségi vágása.



Tovább >>>







AGROLÁNC Kft.

Cím: 2151 Fót, Jedlik Ányos utca 1. Tel/Fax: 06-27/539-640

E-mail: agrolanc@agrolanc.hu

www.agrolanc.hu

Ön a következő linkre kattintva leiratkozhat az Agrolánc Kft. hírleveléről: agrolanc@agrolanc.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?