Az Alltech és a Muhammad Ali Központ egyesítik erőiket egy jótékony kezdeményezés érdekében (x)

Agro Napló
Az Alltech és a Muhammad Ali Globális Oktatási és Jótékonysági Alapítvány az egész világot sújtó problémák enyhítéséért küzd az oktatás, az egészségügy, a táplálkozás/takarmányozás és a katasztrófa-enyhítés terén végzett tevékenységével és más humanitárius törekvéseivel. 

 

Lexington, Kentucky, USA] – Az Alltech és a Muhammad Ali Központ egy közös kezdeményezést jelentett be az Alltech Nemzetközi Állategészségügyi és Takarmányozási Szimpóziumán. Dr. Pearse Lyons, az Alltech elnöke és alapítója egy 50.000 dolláros csekket adott át Muhammad és Lonnie Alinak az Alltech – Muhammad Ali Központ Globális Oktatási és Jótékonysági Alapítvány létrehozásához. Az Alltech és a Muhammad Ali Központ olyan programokat támogat majd, amelyek pozitív hatással lesznek az emberekre világszerte, elősegítik a kitűnő teljesítményt és az emberekben rejlő képességek kiaknázását. Az alapítványnak humanitárius és művészeti összetevői egyaránt lesznek.



„A Muhammad Ali Központ számára nagy öröm, hogy az Alltech-kel együttműködve egy olyan világméretű oktatási és jótékonysági alapítvány létrehozását jelentheti be, amely egyesíti magában a két szervezet célkitűzéseit és törekvéseit” – jelentette ki Greg Roberts, a Lousville városában működő Muhammad Ali Központ elnök-vezérigazgatója. „Mindkét intézmény céljai között szerepel a társadalmi felelősségvállalás és az oktatás fejlesztése. Ennek az alapítványnak a segítségével növelhetjük munkánk hatékonyságát az egész világon.”



„Az Alltech már 29 éve szilárdan hisz abban, hogy felelősségünk nemcsak arra terjed ki, hogy tudományosan megalapozott megoldásokat kínáljunk a mezőgazdasági üzletág számára, hanem arra is, hogy értékeket adjunk vissza azoknak a közösségeknek, amelyekben működünk” – mondta Dr. Pearse Lyons, az Alltech elnök-vezérigazgatója. „Ennek az alapítványnak a létrehozása és ez az együttműködés kétségtelenül segíteni fog nekünk abban, hogy világszerte felhívjuk a figyelmet azokra a problémákra, melyeket kezelni szeretnénk, így elsősorban az oktatással kapcsolatos és a humanitárius természetű ügyekre.”






 

A képen látható: bal oldalt: Muhammad Ali; jobb oldal Dr. Pearse Lyons

 

Forrás: Alltech

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?