Mihez kezdjen a fagykár után az őszibarack ültetvényben? – A tordasi rendezvényen megtudhatja!

Agro Napló2023. szeptember 5. 09:58

Az idei évben a súlyos időjárási anomáliák ellenére is szeretné a NAK a fajspecifikus gyümölcsös rendezvények megtartását tovább erősíteni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tisztelettel meghív minden szíves érdeklődőt a 2023.09.05-én Tordason megrendezésre kerülő „Fagykár utáni teendők az őszibarack ültetvényben” szakmai rendezvényre és az azt követő kertlátogatásra. Az őszibarack gyümölcsfaj idei állapotának szakmai megvitatására a témában elismert, jeles szakembereket kértünk fel előadóként, hogy közösen vitassuk meg az őszibaracktermesztés aktuális helyzetét – értesült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményéből az Agro Napló.

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely az ITT található meghívóban feltüntetett regisztrációs linkre kattintva tehető meg.

(Forrás: NAK)

Címkék:
növénytermesztés, fagykár, időjárás, gyümölcs, agrárgazdaság, nemzeti agrárgazdasági kamara (nak), nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági hivatal (nébih), őszibarack, rendezvény, gazdaság, szántóföldi növénytermesztés, mezőgazdasági piac,