2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Újra a mezőgépeké lesz a terep

Agro Napló
Több éves szakmai hagyományt követve a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány és szakmai partnerei ismét várják a gazdálkodókat a kétnapos szakmai rendezvényre!
Fotó: Facebook/Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK)

4 éve egy új szakmai koncepció mentén elindításra került a Szántóföldi gép- és technológia bemutató mely 2022-től kibővült tematikával és új néven Szentlőrinci Mezőgépnapok néven várja a szakma iránt érdeklődő gazdálkodókat.

A MEZŐGÉPNAPOK két napon keresztül technikák és technológiák színe-javát vonultatja majd fel a mezőgazdaságban tevékenykedő, a gazdálkodás újdonságai iránt érdeklődő agrárgazdálkodók számára – értesült a közleményből az Agro Napló.

A program fókuszába két fő esemény, az állógép bemutató és a szántóföldi gyakorlati bemutató lesznek. Változatlanul fontosnak érezzük, hogy a mezőgazdasági gépesítés innovációi, új gyakorlatai, precíziós megoldásaiból lehetőség szerint mind több bemutatásra kerüljön.

A számos Baranya megyei agráresemény között idén is ez lesz az a komplex szakmai esemény, amely a szántóföldi termelés gépi és technológiai újdonságaival várják az érdeklődőket, s ahol a gyakorlatban, kézzel fogható közelségben is megtekinthető lesz sok újdonság.

A MEZŐGÉPNAPOKAT idén augusztus 9–10-én tekinthetik meg az érdeklődők, helyszíne a Szentlőrinci Rendezvény Centrum és a közelében kialakított szántóföldi gyakorlati bemutatóterület lesz.

A rendezvényt megnyitja 2023. augusztus 9-én 9.30-kor Dr. Feldman Zsolt - Mezőgazdaságért és Vidékfejlesztésért felelős államtitkár.

A programmal kapcsolatos híreket, új információkat természetesen megtalálják web és Facebook oldalainkon!

 

www.bmvk.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!