Már elérhető a génmegőrzési programba befogadott pályázatok listája!

Agro Napló2022. április 21. 08:28

Az Agrárminisztérium által idén februárban meghirdetésre került az „Állami Génmegőrzési feladatok ellátása” elnevezésű pályázati felhívás.

Az Agrárminisztérium Biodiverzitás- és Génmegőrzési Főosztálya, mint szakmai kezelő, a beérkezett pályázatokat formai megfelelőség alapján ellenőrizte, szükség esetén hiánypótlásra szólította fel a pályázókat. A beérkezett hiánypótlások alapján döntés született az egyes pályázatok be- vagy be nem fogadásáról. A döntés eredményét tartalmazó lista ide kattintva érhető el.

A befogadott pályázatok kerülnek tovább szakmai értékelésre, majd a Bíráló Bizottság döntési javaslata alapján születik meg róluk a támogatási döntés – tájékoztatta az Agrárminisztérium az Agro Naplót.

(Forrás: Agrárminisztérium)

Címkék:
növénytermesztés, mezőgazdaság, pályázat, agrárgazdaság, támogatás, szántóföld, gazdaság, génmegőrzés, szántóföldi növénytermesztés, mezőgazdasági pályázatok, agrárminisztérium, mezőgazdasági piac, mezőgazdasági támogatás, biodiverzitás, döntés, biodiverzitás- és génmegőrzési főosztály, bíráló bizottság,