2024. április 28. vasárnap Valéria

Elindult a MATE Alumni honlapja

Agro Napló
 A gödöllői székhelyű felsőoktatási intézmény számára kiemelten fontos, hogy végzett hallgatói nyomon tudják követni egymás szakmai pályafutását, karrierjét, továbbá egykori felsőoktatási intézményük oktatási-kutatási-innovációs tevékenységét, ennek érdekben a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) létrehozta az Alumni Központot és weboldalt, aminek segítségével folyamatos kapcsolattartást, szakmai közösséget tud biztosítani egykori hallgatói számára – tette közzé az egyetem honlapján.

Gyuricza Csaba professzor, a MATE rektora mindezzel  kapcsolatban azt hangsúlyozta: "ma, amikor a hazai felsőoktatásban minden új, különösen fontosnak tartom, hogy a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem kezet nyújtson alumni társadalma felé. Az alma maternek kell megtennie az első lépést azért, hogy élő kapcsolatot létesítsen régi hallgatóival, a mindenkori végzősöket pedig el se engedje; ne váljék üres szólammá az az ígéret, hogy mindig visszavárjuk őket, tartozzunk tényleg egy közösségbe!"

Az Alumni rendszerben számos minőségi szolgáltatást és kedvezményt nyújt a végzett hallgatók számára, támogatja a továbbtanulásukat, rendszeresen tájékoztatja őket a MATE tevékenységéről, szakmai programjairól, rendezvényeiről, pályázatairól. Jelenleg hírlevelekkel, információkkal igyekszik a tájékozódást segíteni, A jövő  év januárjától pedig különböző kedvezmények is igénybe vehetők lesznek.

Ezért az egyetemen várják minden egykori diák regisztrációját és érdeklődését! Az ez év november 2. és december 31. között jelentkezők között MATE ajándékcsomagokat sorsol ki, és a MATE-n bíznak abban, hogy végzett hallgatónkkal kölcsönösen hasznos és gyümölcsöző partneri viszony alakítható ki egymással  és az almamaterrel is. Ehhez pedig az Alumni rendszer is hozzájárul. További információ és regisztráció: alumni.uni-mate.hu weboldalon érhető el – olvasható a tájékoztatóban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Keresztféléves képzések a MATE-n

Keresztféléves képzések a MATE-n

Jövő év februárjában kezdhetik meg tanulmányaikat azok a már diplomával rendelkező hallgatók a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen (MATE), akik k...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!