2024. július 25. csütörtök Kristóf, Jakab
Indul a pénzosztás: milliókat kaphatnak ezek a magyar vállalkozások

Indul a pénzosztás: milliókat kaphatnak ezek a magyar vállalkozások

agrarszektor.hu
Nagy lehetőséget kaptak a vidéki cukrászdák Magyarországon- A Kisfaludy Program keretében 2024. július 2-től augusztus 1-ig egymillió forint összegű vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek eszközbeszerzésre és fejlesztésre.

A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című program második szakaszában korszerű konyhatechnológiák és eszközök beszerzésére, energiahatékony és gazdaságos üzemelést támogató fejlesztésekre, valamint a mindennapi működéshez szükséges kisebb eszközök, vagy készletek beszerzésére igényelhető támogatás - írta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A támogatás célja, hogy erősítse a digitalizációt és a szereplők egyre aktívabban használják a működésüket segítő digitális megoldásokat, valamint, hogy élénküljön a vidéki gazdaság és mérséklődjön a vidéki szolgáltatókat érintő relatív versenyhátrány.

A jelentkezést minimális adminisztráció mellett az NTAK rendszeréből indíthatják a pályázók, amelyben az NTAK ügyfélszolgálat is segíti őket. A felhívás a Kisfaludy Program hivatalos oldalán érhető el. További információk és a részletes pályázati kiírás pedig ezen a linken található.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?