2024 legnagyobb változásai - Mindent megtudhat az Agrárium Konferencián

2024 legnagyobb változásai - Mindent megtudhat az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában. A konferencia áttekinti mindazokat a jelentős szabályozási, támogatási, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően meghatározhatják az agrárágazati szereplők idei eredményes gazdálkodását.

A tavasz nagy szakmai agráreseményének számít az Agrárium 2024 Konferencia, amelyet március 19-én rendez meg a Portfolio Csoport. Az eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény áttekinti azokat a szabályozási, támogatási, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, amelyek alapvetően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők tevékenységeit 2024-ben. A konferencia célja, hogy gyakorlati értelemben is kézzelfogható segítséget nyújtson ahhoz, hogy az agrárvállalkozások megismerjék a gazdálkodásukat döntően érintő fontos változásokat, illetve ezekről releváns plusz információkat kaphassanak.

A rendezvény programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?