Indul a SPACE Állattenyésztési Kiállítás

Indul a SPACE Állattenyésztési Kiállítás

agrarszektor.hu
A SPACE Állattenyésztési Kiállítást idén 37. alkalommal rendezik meg 2023. szeptember 12-14. között a franciaországi Rennes kiállítási központban. A rendezvényen „Állattenyésztés - Energia” témakörrel kiemelten foglalkoznak az egyes állattenyésztési ágazatok vonatkozásában.

2023. szeptember 12-14. között rendezik meg a franciaországi Rennes kiállítási központban a SPACE Állattenyésztési Kiállítást. A térség legnagyobb kiállítása az állattenyésztők valamennyi kihívásával foglalkozik, előremutató megközelítésben összehozza a különböző állattenyésztési ágazatokat, és a kiállítók által bemutatott legmodernebb fejlesztéseknek és innovációknak köszönhetően megmutatja a látogatóknak, hogy miről is szól ma az állattenyésztési ágazat. 

A rendezvényt népszerűsítő honlapon arról is olvashatunk, hogy az energiaválságnak óriási következményei vannak a mezőgazdasági tevékenységekre. Felhívják a figyelmet arra, hogy abban az időszakban, amikor az energiaköltségek felfelé ívelő tendenciát mutatnak, azzal a gazdaságok azonnal szembesülnek, hiszen energiaszámláik és a ráfordítási költségeik is egyaránt emelkednek. A rendezvény részletes programjairól itt tájékozódhatsz!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?