Vidékfejlesztési kézikönyvet állított össze az agrárkamara

agrarszektor.hu
Kézikönyvet készített az új vidékfejlesztési Programról (VP) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kiadvány 120 ezer példányban jelent meg és letölthető a NAK honlapjáról, illetve elérhető a falugazdászok irodáiban is.

Megjelent a NAK új kézikönyve, amelyben a szervezet összefoglalja az új Vidékfejlesztési Program lényeges elemeit. A száz oldalas kiadványt mintegy 120 ezer példában jelentették meg, és a NAK minden olyan tagjának postázza, akinek a termelési potenciálja eléri a 3000 Standard Termelési Értéket (STÉ). A kézikönyv ingyenesen letölthető a NAK honlapjáról is és a falugazdászok irodájában is hozzájuthatnak a gazdák.

A kiadvány a mezőgazdasági termelőknek, erdőgazdálkodóknak, élelmiszer-feldolgozóknak, egyéb vidéken működő vállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek és önkormányzatoknak mutatja be a VP-t. A mostani kézikönyv idén már a negyedik hasonló jellegű kiadványa a kamarának. A NAK az év első felében százezres példányszámban adta ki a zöldítésről, a kölcsönös megfeleltetésről, illetve a nitrát-érzékeny területekről szóló kézikönyveit. Szeptemberben az agrár-környezetgazdálkodásról és az ökológiai gazdálkodásról adnak ki tájékoztató anyagot.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?