2024. május 15. szerda Zsófia, Szonja

Magyar termelők és borászok Párizsban

agrarszektor.hu
2011. február 19-én nyitja meg kapuit Párizsban, a Porte de Versailles teljes kiállítási területén a Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár, a SIA, Salon International de l'Agriculture. Ennek keretében, a 180m2-es magyar standon a látogatók a 47 magyar termelő és gyártó 327 terméke, valamint 12 borászat mellett, Magyarország turisztikai kínálatát is megismerhetik az MT Zrt. által nyújtott információk és kiadványok segítségével.

Az agrár tematikájú rendezvényen, a szinergiahatások kihasználása céljából a Magyar Turizmus Zrt. társkiállítóként együttműködik a vásári megjelenést szervező CBA élelmiszeripari üzletlánccal és az Agrármarketing Centrummal.

A február 27-ig nyitva tartó kiállítás látogatói a bemutatott termékeket megkóstolhatják és a helyszínen meg is vásárolhatják. A standon magyar mesterszakácsok által elkészített magyar ételeket is kóstolhatnak az érdeklődők. A gazdag kulturális programok mellett a kiállítás egy másik pavilonjában magyar lovasbemutatók is lesznek.

2010-ben a Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon a látogatók száma meghaladta a 650 ezret és 1.945 újságíró jelent meg - írja az OBJEKTÍV Hírügynökség.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?