Nagyobb nyomással a finomabb húsokért
Nagynyomású kezelés hatását vizsgálta a nyers húspép minőségi jellemzőire vonatkozóan Visy Anna, aki eredményeivel elnyerte a Német–Magyar Társaság és...
Nagynyomású kezelés hatását vizsgálta a nyers húspép minőségi jellemzőire vonatkozóan Visy Anna, aki eredményeivel elnyerte a Német–Magyar Társaság és...
Risa Anita, a Szent István Egyetem Környezettudományi Doktori Iskolájának másodéves hallgatója vette át a Magyar Tudományos Akadémia védnöksége alá ta...
A VITERRA köztesnövény vetőmagkeverékek megfelelnek a 10/2015. (III. 13.) FM rendelet előírásainak, használatukkal teljesíthető az ökológiai jelentősé...
Több mint hétmillió embert érinthet a súlyos élelmiszer-bizonytalanság Dél-Szudánban.
Egy egyszerű eljárással hihetetlen mennyiségű fokhagymát lehetne megmenteni a kidobástól.
Április végén rekordszintre ugrott a hajtatott uborka nagybani ára Lengyelországban.
Állatorvostudományi Egyetem, 2024. május 7.
Nagy a készülődés az Ifjú felvezetők versenyére