Az egészséges életmód újabb lépcsőfoka a hazai fejlesztésű zöldségszalámi
Különleges innovációt jelentő élelmiszer gyártása kezdődhet meg a Szent István Egyetem (SZIE) és a Blue Seven Group Zrt. szoros együttműködésének ered...
Különleges innovációt jelentő élelmiszer gyártása kezdődhet meg a Szent István Egyetem (SZIE) és a Blue Seven Group Zrt. szoros együttműködésének ered...
A korábbi Szent István Egyetem (SZIE) ez év február 1-jétől a hatékonyabb és magasabb színvonalú felsőoktatás érdekében alapítványi fenntartásban műkö...

A legfrissebb előrejelzés szerint a ködös napok után lassú lehűlés jön karácsonyig.
Robbanásszerűen terjed Magyarországon az aranyszínű sárgaság, és a borászatok ma talán nagyobb veszéllyel néznek szembe, mint az elmúlt évtizedben bármikor.
A Nébih szakemberei rozé pezsgőket vizsgáltak a Szupermenta program legújabb terméktesztjén.
Ha az ember friss fenyőt szeretne karácsonyra, akkor érdemes a hazai termelésűt választania.
Kihirdették a hízottbika-tartás és az extenzifikációs szarvasmarhatartás támogatás összegeit.