Állattenyésztés a minőség bűvöletében
Bár sokan úgy vélik, hogy a magyar szürke kevéssé piacképes, akad szenvedélyes tenyésztő, aki rácáfol erre. Az egerszóláti dombokon gazdálkodó Nagy Gé...
Bár sokan úgy vélik, hogy a magyar szürke kevéssé piacképes, akad szenvedélyes tenyésztő, aki rácáfol erre. Az egerszóláti dombokon gazdálkodó Nagy Gé...
Van jövője a különleges ízvilágú prémium magyar termékeknek – mint a kadarka, a szilvalekvár, vagy a szürkemarha húsa – derült ki az idei Terra Madre...
Először vesz részt országstanddal Magyarország a nemzetközi Slow Food mozgalom legnagyobb rendezvényén, a rendszerint milliós látogatottságot elérő, t...

Az EUDR változtatásának célja, hogy kiszámíthatóbbá és egyszerűbbé tegyék az alkalmazást, miközben az erdőirtás elleni küzdelem továbbra is központi cél.
Az ünnepi időszak közeledtével egyre többen választják a személyre szabott, házilag készített gasztroajándékokat.
A beruházások várható élénkülése, a stabilizálódó makrogazdasági háttér együttesen kedvező feltételeket teremthetnek a vállalatok számára.
Az Alapvetés podcast eheti különkiadásában az ágazat fontos szereplői értékelték a 2025-ös év kihívásait.
Az Északi-középhegységben egyre gyakoribbá váltak a farkasészlelések, miután védett európai szürke farkasok telepedtek meg a régióban.