Egyre több magyar választja ezeket a söröket: változóban a fogyasztás?
Már nem csak a különleges ízekre vágynak a sörfogyasztók, az egészségtudatosság is egyre fontosabb számukra.
Már nem csak a különleges ízekre vágynak a sörfogyasztók, az egészségtudatosság is egyre fontosabb számukra.
Az Asahi Group újraindította hat japán sörgyárának termelését a múlt heti kibertámadás után.
Hétfő óta állnak az Asahi megrendelései egy hekkertámadás miatt, lassan kifogynak a készletekből a vendéglátók.
Egyre nagyobb fantáziát és lehetőséget látnak a sörgyártók az új alapanyagokban.
Sörgyártásban verhetetlenek a németek, de az export tekintetében még mindig Hollandia a címvédő.
Jelentős újításokkal készül az idei szezonra a Friss 0,0% márka, koffeines terméket dobnak a piacra.
Egyre több proteines élelmiszerrel találkozhatunk a boltokban, utánajártunk, tényleg egészségesek-e.
A Heineken éves bevétele 1,2 százalékkal, 35,96 milliárd euróra csökkent az egy évvel korábbi 36,38 milliárd euróról.
A sörgyártás mellékterméke új lehetőségeket nyit az élelmiszeriparban és az anyagtudományban.
Bár egyre elfogadottabbak az alkoholmentes sörök, azért társaságban még nem illik beszélni se róluk.
A brit adójogszabályok változására reagálva csökken a sörök alkoholtartalma - a fogyasztók nemtetszésüknek adtak hangot.
Az adatok alapján a sörgyár 2019 óta veszteséget termel, ez pedig a munkások számán is meglátszik.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.
Mike James brit szakember lett a Dreher Sörgyárak vezérigazgatója augusztus 1-től.
A magyarországi sörpiac az elmúlt évtizedekben jelentős változásokon ment keresztül.
Továbbra sem érte el a Covid előtti szinteket a söripar, a kisüzemi szegmensen pedig a sportesemények sem segítenek.

Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.