Döcög a magyar sörforradalom, szenvednek a kisebb főzdék
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Nemcsak a fiatalok keresik a különleges ízvilágú kézműves söröket Magyarországon.
Az áremelkedések ellenére is töretlen a kézműves sörök népszerűsége a magyarok körében.
A szakértők szerint egyre nagyobb pénz van az alkoholos italok indiai exportjában.
Továbbra sem érte el a Covid előtti szinteket a söripar, a kisüzemi szegmensen pedig a sportesemények sem segítenek.
A klímaváltozás kedvezőtlen hatásai a sörkészítők életét is rendszeresen megnehezíti.
Hiába jelentett be a kormány árplafont az egyes vállalkozások áramszerződéseire, nem biztos, hogy minden cég élni tud majd vele.
Tavaszra csődbe mehet kis magyar sörfőzdék fele, azonban egy váratlan helyről még segítséget kaphatnak.
A kézműves sörökre is rájár a rúd.
Tisztán árpamalátával készül a megújult Borsodi.
Életjeleket adott a hazai söripar.
Csak a szuperprémium és az ízesített alkoholmentes sörök forgalma nem csökkent.
Az emberek a járvány hatására leszoktak a kocsmába járásról.
A kartonpapír lehet az új sörösüveg?
Nem tudták időben értékesíteni a rövid ideig eltartható szűretlen söröket.
Összefogott a hazai sörszakma a kisüzemi és kézműves sörökért.
20 százalékkal csökkentik a kizárólagos értékesítést.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.