Egyre több magyar issza ezt a csodaitalt: itthon is hódít az új őrület
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
Nemcsak az időjárás miatt csökkent Magyarországon a sörfogyasztás az elmúlt években.
Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica a 2025-ös Oszakai Világkiállítás Magyar Pavilonjában.
Teret hódíthat magának a prémium búza, kérdés, fel vannak-e készülve rá az ágazat szereplői.
A MATE és partnerei innovatív kutatás-fejlesztési projektje antibiotikummentes, prémium libamáj előállítást céloz.
A karácsonyi időszakban a prémium alapanyagok iránti kereslet jelentősen emelkedik.
Az Agrárszektor a Jammertal Borbirtokon járt: mutatjuk a galériát a látogatásunkról.
A fogyasztók az infláció okán aktívabban keresik az akciókat, illetve a kevésbé drága tejtermékek felé fordulnak.
Az elmúlt évek válságsorozata a mangalicásokat is megviselte, most azonban rendeződni látszik a piac, elsősorban az export élénkülése miatt.
Egyre nő a minőségi, különleges ízű és az alkoholmentes sörök iránti kereslet Magyarországon.
Hiába lesz akciós idén a húsvéti sonka, még így is brutálisan megdrágult tavaly óta.
Egyre kedveltebbek a prémium és szuperprémium kategóriájú sörök a magyarok körében.
2015 óta megduplázódott az ökológiai termelés alá vont területek nagysága Magyarországon.
Nem tudják a prémium olajakat előállító hazai termelők, mire számíthatnak az élelmiszerárstop után.
Így alakulhat át az élelmiszerfogyasztás a következő években.
A magyar boltokban még mindig kuriózumnak számít a strucchús.
Van-e még Magyarországon a csigaágazat?

Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.
A szarvasmarha ágazat termelői összesen 3,8 milliárd forintnyi hazai forrásból kapnak támogatást.
A legfrissebb jelentés szerint 2025-ben felélénkült a mezőgazdasági gépek piaca Magyarországon.
A kártevők mellett újonnan megjelenő gyomfajok, a gyomirtási technológiák folyamatos változása és a mikotoxin-szennyezés is nehezíti a kukoricatermesztést.
A fagy- és aszálykár, valamint a sertéspiaci túlkínálat ellensúlyozása érdekében újabb eszközzel segítik a gazdálkodókat.