Megháromszorozódott itthon a pezsgőkészítő pincészetek száma
5 év alatt háromszorosára nőtt és tavaly már meghaladta a 120 pincészetet a pezsgőt előállító pincészetek száma, köszönhetően a különleges, minőségi p...
5 év alatt háromszorosára nőtt és tavaly már meghaladta a 120 pincészetet a pezsgőt előállító pincészetek száma, köszönhetően a különleges, minőségi p...
Az elmúlt években visszataláltunk a pezsgőkészítés hagyományaihoz, ebben a folyamatban pedig nagy szerepe van a mindig új technológiákat kereső magyar...
A pezsgő lehet a magyar borágazat egyik nagy kiugrási lehetősége a következő években, ugyanis kiemelt termék lehet a magyar pezsgő, ebben rejlik a haz...
A szakemberek újabb ivadékbölcsők létesítésére készülnek Győr-Moson-Sopron vármegyében.
Vegyes képet mutat az ipari paradicsom termesztés augusztus végi helyzetképe a nagy termelő országokban.
Egy friss kutatás szerint az élelmiszernövények közel kétharmadára már nem jut elegendő beporzó.
2024-ben Olaszország lett a veszprémi Balaton Wine & Gourmet fesztivál díszvendége.
Elkezdődött a cukorrépa-feldolgozási kampány a Magyar Cukor Zrt. kaposvári gyárában