Hamisított paradicsomkészítmények kiszűrésén dolgoznak a SZIE kutatói
A Szent István Egyetem (SZIE) kutatói hiánypótló vizsgálatokba kezdte annak érdekében, hogy kiszűrhetők legyenek a hamisított paradicsomsűrítmények eg...
A Szent István Egyetem (SZIE) kutatói hiánypótló vizsgálatokba kezdte annak érdekében, hogy kiszűrhetők legyenek a hamisított paradicsomsűrítmények eg...
Több mint kétmilliárd forinttal támogatja az állam az Univer Product Zrt. paradicsomfeldolgozó kapacitásának bővítését – írta a Magyar Hírlap pénteken...
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
Napos, száraz időjárás várható a jövő hét első felében Magyarországon, közel 30 fok is lehet.
Eljött a büdösbogarak ideje, hamarosan tele lehet velük minden, de ne essünk kétségbe, lehet ellenük védekezni.
A csíráztatott magvaknak és az azokból készült termékeknek fontos élettani jelentősége van.
Óriási lehetőségek vannak a gluténmentes élelmiszerekben, csak komoly fejlesztést igényelnek.