Sokan veszik ezeket a speciális termékeket a Covid óta: ezt nem tudják róluk
Egyre fontosabb a gyógynövények és a gyógytermékek terén is a minőségellenőrzés és a minőségbiztosítás.
Egyre fontosabb a gyógynövények és a gyógytermékek terén is a minőségellenőrzés és a minőségbiztosítás.
Puglia tartományban dolgoznak a fagyvédelmi berendezések, elsősorban a csonthéjasok és a zöldségfélék vannak veszélyben.
A korai fajták betakarítása már április végén vagy május elején megkezdődik.
2023 januárja és 2025 januárja között 509 szalmonellafertőzést dokumentáltak Európa-szerte.
Van, ahol 2500 forintot kell fizetni egy kiló gesztenyéért, viszont több hely is van, ahol ennél jóval olcsóbban juthatunk hozzá.
Akár 30-40 százalékos árcsökkenés is bekövetkezhet a termelés növekedésének köszönhetően.
Az időjárási előrejelzések szerint a következő vietnámi szüret sem tudja majd pótolni a fogyatkozó robusta készleteket.
Az Istat 2023. évre vonatkozó jelentése szerint Olaszországban 11,2%-kal kevesebb gyümölcs termett az előző évi volumenhez képest.
A szélsőséges időjárási viszonyok miatt megcsappant a gyümölcs, illetve az olajbogyó termelése az olaszoknál.
Kiderült, hogyan alakult az olasz ipari paradicsomtermelés és feldolgozóipar 2023-as szezonja.
Az utóbbi 12 hónapban az árak emelkedése miatt aggasztó mértékben csökkent a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása Olaszországban.
Olaszországban a kormány válságtanácskozást hívott össze a tésztadrágulás miatt.
Elektromos modellel törne be a traktorpiacra a nagy belga mezőgazdasági gépgyártó.
Héjában adjuk el, míg mások a dióbéllel kereskednek.
Erre figyeljen, amikor megtervezi az exportot!
Míg az automatizálás a gyártás folyamatát segítette, az AI a stratégiát teszi hatékonyabbá, a jövő előrejelzését ígéri az élelmiszeriparnak is.
Kertészeti és jogi szempontból is sok bosszúságot rejthet magában, ha a szomszéd túlságosan agresszíven terjedő növényt ültet.
A nyárlőrinci tutajos laktató és finom étel, bográcsban pofonegyszerű elkészíteni hétköznapi hozzávalókból.
Egészséges, életkorspecifikus, zsírcsökkentett, rost- és fehérjekomponensekkel gazdagított húskészítmények kidolgozását valósították meg.
Ebben az időszakban nemcsak mocsári teknősökkel, de a hazánkban szintén előforduló idegenhonos teknősfajokkal is találkozhatunk.