Elkapkodják külföldön ezt a magyar húst: itthon miért nem kell senkinek?
Hiába lenne belőle bőven itthon, továbbra sem fogyaszt több nyúlhúst a magyar lakosság.
Hiába lenne belőle bőven itthon, továbbra sem fogyaszt több nyúlhúst a magyar lakosság.
Kiváló fehérjeforrás a nyúlhús, mégis csak nagyon ritkán kerül a magyarok tányérjára.
A hazai nyúlágazat az elmúlt években sokat fejlődött, s bár a pozitív trend idén megtört, a nyugat-európai piacokon jelentkező nyúlhiány lehetőséget t...
Egyre nyitottabbak a magyarok a nyúlhús fogyasztására, de azért van még hova fejlődni.
Nagyszabású kampány indult a nyúlhús-fogyasztás népszerűsítésére Magyarországon.
Versenyképesek a hazai nyúlfajták.
A múlt év elején még úgy tűnt, bizakodva tekinthetnek a jövőbe a hazai nyúltartók, a korábbi évekhez hasonlóan folytatódik a piaci lehetőségek bővülés...
Kacsa és liba helyett nyulat fogyaszthatnak a különlegességre vágyó vásárlók –mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti állam...
Új, nyulakat feldolgozó vágóhíd- és vágópont-beruházások indulhatnak meg idehaza – közölte a Földművelésügyi Minisztérium. A Nyúl Terméktanács célkitű...

Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.