Miért szürkül a csoki és miért savanyú az uborka?
Az agrárszakmát és az ahhoz vezető tanulási lehetőségeket népszerűsíti a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakmai támogatásával induló Na...
Az agrárszakmát és az ahhoz vezető tanulási lehetőségeket népszerűsíti a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakmai támogatásával induló Na...
Talajaink nem pusztán fizikai és kémiai alkotók összessége. Igen fontos, tulajdonképpen „mozgatórugójuk” a biológiai szereplők, a mikro- és makro-orga...
BIOFIL Szárbontó, BIOFIL Talaj-pH specifikus és BIOFIL Talajőr készítmények. Háromszoros biológiai hatásfok a többlethozam, termésbiztonság és növénye...
Több mint hétmillió embert érinthet a súlyos élelmiszer-bizonytalanság Dél-Szudánban.
Egy egyszerű eljárással hihetetlen mennyiségű fokhagymát lehetne megmenteni a kidobástól.
Április végén rekordszintre ugrott a hajtatott uborka nagybani ára Lengyelországban.
Állatorvostudományi Egyetem, 2024. május 7.
Nagy a készülődés az Ifjú felvezetők versenyére