Megőrülnek a magyarok ezért a sajtért: úgy veszik, mint a cukrot
Így választanak a magyarok sajtot.
Így választanak a magyarok sajtot.
Vétek lenne kiönteni.
Meglepően kedvező fejleménnyel szembesültek a hazai tejipari cégek.
Meglátogattuk az Óvártej mosonmagyaróvári sajtgyárát, ahol megnéztük, hogyan készül az olasz pizzamozzarella.
A meglévő, de évek óta nem termelő üzemet mintegy 50 millió forintból újították fel, 35 milliót a Földművelésügyi Minisztérium (FM), 4,5 milliót az ön...
Tejtermelő bivalytelepet adtak át 330 millió forint beruházással pénteken a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúron, az olasz-magyar tulajdonú Italiagro...
Módosult az Közös Agrárpolitika magyar stratégiai tervének AKG ültetvényekkel kapcsolatos része.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Karcagon megalakította a Nemzeti Éghajlat- és Tájkutatási Központot.
Nem kellett sokat várni az első zivatarok kipattanására, már a déli harangszó előtt berobbant a légkör.
A csirkehús-behozatal 3%-kal 9 ezer tonnára, a pulykahúsé 44%-kal 465 tonnára csökkent, de a legtöbb baromfihús továbbra is Lengyelországból érkezett.
A heti nagybevásárlás a múlté lesz, otthon élelmiszernyomtatókkal hasznosítjuk a maradékot - állítják élelmiszer-futurológusok.