Megőrülnek a magyarok ezért a sajtért: úgy veszik, mint a cukrot
Így választanak a magyarok sajtot.
Így választanak a magyarok sajtot.
Vétek lenne kiönteni.
Meglepően kedvező fejleménnyel szembesültek a hazai tejipari cégek.
Meglátogattuk az Óvártej mosonmagyaróvári sajtgyárát, ahol megnéztük, hogyan készül az olasz pizzamozzarella.
A meglévő, de évek óta nem termelő üzemet mintegy 50 millió forintból újították fel, 35 milliót a Földművelésügyi Minisztérium (FM), 4,5 milliót az ön...
Tejtermelő bivalytelepet adtak át 330 millió forint beruházással pénteken a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúron, az olasz-magyar tulajdonú Italiagro...
Újabb idegenhonos teknősfaj jelent meg a tatabányai Csónakázó-tóban, ami fokozza az ökológiai egyensúly felborulásának veszélyét.
Változnak a trendek a holland baromfi- és sertéságazatban, a tojás- és húsárak rekordszintűek.
Kegyetlen nyár várhat ránk, fel kell készülni az extrém időjárásra Magyarországon is.
Az élelmiszerkönyvi szabályozás szerint a jövőben kizárólag kerek formában készülhet majd a magyar trappista.
Napról napra melegebb lesz, kedden 20-25 fokot, míg szerdán már 21-27 fokot mérhetünk.