Békési kormánymegbízott: a közétkeztetés használjon minél több helyi terméket!
A közétkeztetésnek minél nagyobb arányban fel kellene használnia a helyben megtermelt, egészséges mezőgazdasági terményeket - mondta Gajda Róbert, a B...
A közétkeztetésnek minél nagyobb arányban fel kellene használnia a helyben megtermelt, egészséges mezőgazdasági terményeket - mondta Gajda Róbert, a B...
A szólás közismert és igaz, s különösen jó lenne érvényt szerezni gondolatiságának egy olyan piacon, ahol az egyes gabonaévjáratok értékét (a termelõ...
A szólás közismert és igaz, s különösen jó lenne érvényt szerezni gondolatiságának egy olyan piacon, ahol az egyes gabonaévjáratok értékét (a termelõ...
A Mintamenza Programmal elindult egy pozitív folyamat, ugyanakkor a közétkeztetés reformra szorul-szögezte le Tóth Katalin, a Vidékfejlesztési Miniszt...

Az Európai Unió előzetes megállapodást kötött a génszerkesztett növények szabályozásáról.
Az idei fokhagyma szezont változó kereskedelmi dinamika, egyenetlen kínálat és árnyomás jellemzi, amit legnagyobb mértékben a kínai fokhagyma befolyásol.
2025-ben a mezőgazdaság kibocsátása 4,4 ezer milliárd forint felett alakult, ez 6,2%-kal több az egy évvel korábbinál.
A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.