Plusz hatvan százalék: kiaknázza-e termelési potenciálját a magyar élelmiszergazdaság?
A Magyarország Élelmiszergazdasági Program 2016-2050 fontos küldetése a stratégiai gondolkodás erősítése, a hétéves európai uniós tervezési időszakon...
A Magyarország Élelmiszergazdasági Program 2016-2050 fontos küldetése a stratégiai gondolkodás erősítése, a hétéves európai uniós tervezési időszakon...
A magyar élelmiszergazdaság potenciálja 60 százalékkal nagyobb a jelenlegi teljesítményénél – mutatott rá Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazda...
Magyarország Kormánya a gazdasági és környezeti szempontból is fenntartható, egészséges és minőségi élelmiszert előállító mezőgazdaságban látja a jövő...
Magyarországon már a hetvenes években találkozhattunk az Agip márkanévvel és cég jelképének számító hatlábú kutyával. Az Agip magyarországi leányválla...

A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.